257-full-21

Dana 30.9.2015. u Sava centru održana je 5. Biznis konferencija “SEET 2015” i u okviru nje dodela nagrade “Brand Leader Award 2015”. Dobitnik ove nagrade je Fly Fly Travel, kao najbolja turistička agencija jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata.

Nagrada “Brand Leader Award” je prestižna nagrada koja se dodeljuje samo liderima iz svojih oblasti delovanja. Dodeljuje se na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Dodeljuje se dvanaest godina u cilju afirmacije najistaknutijih pojedinaca, kompanija, institucija i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona.

Kompanija Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine, bavi se rezervacijom i prodajom avio karata i turističkih aranžmana. Fly Fly Travel (www.flyflytravel.com) mimo Srbije trenutno posluje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Turskoj a u narednom periodu je planirano otvaranje predstavništava u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Potvrda kvaliteta je došla i od Privredne Komore Srbije 2014. godine kada je dobijen sertifikat za poslovnu izvrsnost „Excellent SME Serbia“ a potom i priznanje Vip BizPartner 2014, koje se dodeljuje najuspešnijim porodičnim firmama.

Fly Fly Travel(www.flyflytravel.com) je po mnogo čemu lider u regionu a ono što možemo da izdvojimo je :

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.