Nove serije koje moraš da gledaš na HBO GO

Priznaćemo da leto nije baš onako kakvim smo ga zamišljali, no to ne znači da i dalje ne možemo dobro da se zabavimo. Dobra knjiga i dobra serija često su mnogo bitniji detalj u zabavi, nego bilo šta drugo. Ovoga puta, preporučujemo vam serije koje ne smete propustiti ovog leta. Bez brige, sve se nalaze na jednom mestu – streaming usluzi HBO GO. Odaberite svoju avanturu!

Oštri predmeti

Ako vam se dopao film Iščezla i bili ste oduševljeni radnjom i fotografijom serije Nevine laži, bez pogovora ćete “progutati” seriju Oštri predmeti. Zasnovana na istoimenom romanu Džilijen Flin, serija prati novinarku Kamil koja se vraća u rodno mesto Vind Gep, kako bi istražila seriju bizarnih ubistava koje se tu dešavaju. Naravno, poseta će aktivirati stare uspomene i dok pokušava da bude bistrog uma kako bi odradila zadatak zbog kog je tu, ljubav prema čašici u tome joj ne pomaže. A, ne pomaže ni njena majka, sa kojom nije u najboljim odnosima već godinama. Serija posle koje ćete osetiti gorčinu u stomaku, ali i potrebu da odmah odgledate narednu epizodu.

Smrtonosna privlačnost

Rimejk filma iz 1989. godine donosi potpuno novi pogled na srednjoškolske dane. Način na koji je Smrtonosna privlačnost snimana malo vuče na kemp Rajana Marfija, što doprinosi dinamici serije, koja prati pokvarene grupe Hedersa. Srednja škola je malo mračnija nego što je pamtite kad Veronika, Džej Di i Hedersi isporučuju svoju pravdu po hodnicima škole Vestberga. A kako napraviti da slučajno ubistvo izgleda kao samoubistvo…

Who is America?

Priznaćemo da humor Saše Baron Koena ume da bude preteran i da, nismo u prvim redovima kada je on u pitanju, no ovo je serija koju svi moraju da pogledaju jer nosi važnu političku poruku, ispričanu kroz neverovatne susrete komičara sa političarima i ljudima koji nisu znali njegov pravi identitet. Ova serija istražuje raznolike pojedince koji čine američku naciju, od zloglasnih do nepoznatih, širom političkog i kulturnog spektra.

Belo

Nova sezona serije koja je smeštena u Los Anđeles 1983. godine. Priča prati živote i nasilne sukobe različitih likova, uključujući: Frenklina Sejnta, mladog uličnog preduzetnika koji je željan moći; Gustava “El Osoa” Zapatu, meksičkog rvača koji je uvučen u borbu za moć u okviru jedne mafijačke porodice; Tedija Mekdonalda, operativca CIA koji beži od mračne prošlosti i otpočinje nezvaničnu operaciju finansiranja nikaragvanskih Kontraša; i Lusiju Viljanuevu, uobraženu ćerku meksičkog šefa mafije

Afera

Nove epizode, sada već kultne, serije Afera u kome i dalje pratimo afere glavnih likova. Jedna od retkih serija u kojima kvalitet priče ne opada, uprkos tome što je na ekranima već četvrtu godinu za redom. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz različitih perspektiva, koristeći sećanja svakog od protagonista. No, kako će se izboriti iz novih problema u koje konstantno upadaju?

OVE SERIJE ČEKAJU TE NA HBO GO

Omiljene serije sada možeš gledati bez reklama i sa prevodom na srpski jezik, putem usluge HBO GO na adresi www.HBOGO.rs. Tamo te čeka više od 4000 sati filmova i serija, koje možeš gledati na laptopu, pametnom telefonu, tabletu ili smart TV-u. Ne oklevaj, prijavi se odmah – prvih mesec dana usluge je besplatno, a možeš uživati u vrhunskim dramskim i humorističkim serijama, blokbasterima, dokumentarcima i koncertima.

TEKST OMOGUĆIO HBO.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.