Isprobajte novi beauty trend ove jeseni, osećaćete se fantastično
Isprobajte novi beauty trend ove jeseni, osećaćete se fantastično

Jesen donosi kišu, tmurne oblake i žuto lišće. Njegove boje nisu srećne, pa i pored garderobe i na usnama možemo nositi tamne i mračne nijanse, zašto da ne?

Dark-Eyes-and-Dark-Lips

Ništa ne odiše samopouzdanjem i odlučnošću više od omiljenog džempera, para čizama i tamnog karmina na usnama koji kaže da u inat kiši možete izgledati sjajno. Zato [tweetherder]prihvatite vamp stil za ovu jesen[/tweetherder] i poput ovih devojaka, hladne dane obojite u ljubičasto, crno ili bordo. Izbor je na vama, a za koji god se ruž odlučite, izgledaćete sjajno i samouvereno.

Girls-Wearing-Dark-Lipstick (1) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (2) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (3) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (4) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (5) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (6) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (7) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (8) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (9) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (10) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (11) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (12) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (13) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (14) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (15) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (16) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (17) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (18) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (19) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (20) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (21) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (22) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (23) Girls-Wearing-Dark-Lipstick (24) Girls-Wearing-Dark-Lipstick

Izvor: Popsugar.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.