Internet portal Savršena.com

Korišćenjem Internet portala Savršena.com, iza koje stoji firma Power Media Group, pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Uslovi korišćenja) koji su navedeni u daljem tekstu.

Savršena.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Savršena.com i podložno je tužbi.

Odricanje odgovornosti

Novinari koji kreiraju sadržaj portala Savršena.com nisu lekari niti stručnjaci iz oblasti medicine, psihologije, ishrane i sl. Konsultujte svog lekara ili fizijatra pre nego što nešto od ponuđenog na portalu, pokušate da primenite na sebi.

Linkovi ka drugim internet stranicama

Savršena.com se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje Savršena.com koristite na sopstvenu odgovornost. Savršena.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Autorska prava

Ukoliko smatrate da je Savršena.com povredila Vaša autorska prava, molimo Vas da nas obavestite o tome na email adresu mail@savrsena.com i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

Savršena.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije na Savršena Newsletter kao i ostale podatke o korisniku koje prikupi u toku nagradnih igara, Savršena.com neće davati na uvid trećoj strani.

Poruke Savrsena.com i sponzora

Savršena.com može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja Savršena.com portala i sponzora.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.