Marko i Bojan pokrenuli su sajt za ljubitelje drugačijih vrsta piva

Za Marka Subotića i Bojana Krstića moglo bi da se kaže da su istinski ljubitelji piva. Ljubav prema ovom piću spojila ih je neposredno pred letnju sezonu: istraživanja, isprobavanja rodila su ideju koja je evoluirala u projekat BeerKan.

BeerKan.rs jedinstven je sajt – za sada je jedini u Srbiji na kome možete naručiti kraft piva malih i većih proizvođača, a do kojih možda ne možete doći lako.

Ukus zanatskih kraft piva ne donosi gaziranost već prirodnu fermentaciju, punoću ukusa i obilje zdravih elemenata, oseća se prirodna gorčina hmelja, a prijatnost se povećava pri svakom novom gutljaju.

“Beer Kan nastao je iz želje da svim ljubiteljima piva omogući da naprave svoju kombinaciju različitih piva, ukusa i proizvođača, tačnije da na jednom mestu pronađu asortiman kraft piva iz Srbije. Zahvaljujući ovoj online prodavnici, više ne morate ići u više različitih prodavnica kako bi napravili pravu kombinaciju za sebe, svoje društvo ili lepšu polovinu,” kažu ovi momci, ponosni na svoj novi projekat.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da ukoliko živite na teritoriji Beograda, zagarantovan rok dostave je 2h.

BeerKan je gospodin među ljubiteljima piva. On je uspešan, poslovno orijentisan i džentlmenski nastrojen. Tokom dana užurban, fokusiran i tačan, a predveče kad konačno nađe vreme samo za sebe, pokazuje sve svoje osobine, boje, ukuse, gorčine, stilove i bira najbolje – KRAFT PIVA. U zavisnosti od društva i raspoloženja odabraće najbolju kombinaciju jačine i ukusa.

Da li si i ti BeerKan? Poseti BeerKan sajt i poruči svoju turu!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.