arrives at the 66th Annual Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 11, 2009, in Beverly Hills, Calif. (AP Photo/Matt Sayles)
(foto: WENN)

Debra Messing, koja se proslavila ulogom u seriji “Will and Grace”, u intervjuu za jedan magazin prisetila se traume koju je doživela na setu filma ‘‘Walk in the clouds”.

Debra je tada imala 25 godina i snimala je svoj prvi holivudski film, ljubavnu dramu sa Keeanu Reevesom ”A walk in the clouds”.

U sred snimanja scene prvog poljupca između dvoje glumaca, reditelj Alfonso Arau je uzviknuo: ”Rez, kada možemo da dovedemo plastičnog hirurga? Njen nos će upropastiti moj film!”

Debra kaže da je ovaj neprimereni gest slavnog reditelja jako negativno uticao na njeno samopouzdanje:

”Nakon završetka studija glume, bila sam puna samopouzdanja. Studije sam završila u Londonu, gde sam stekla veliki broj glumačkih veština… A onda sam dobila kritiku na račun svog ne-holivudskog nosa.”

Kao da ovo užasno iskustvo nije bilo dovoljno traumatično, Debra je uskoro prisiljena da se potpuno obnaži u jednoj sceni – njen agent je tvrdio da će dobiti otkaz ukoliko ne postupi kako joj je rečeno. Arau joj je na kraju i lično zapretio: “Tvoj posao je da se skineš i izgovoriš ono što piše u scenariju. To je to. Trebalo bi da budeš zahvalna što si uopšte dobila ovu ulogu.”

Debra je, kako kaže, nakon toga otišla u svoju prikolicu na setu i počela da plače. ”Osećala sam se ružno, kao smeće i bila sam duboko posramljena’‘, rekla je Debra.

Film je uprkos svemu doživeo uspeh, a Debra nije odustala od svoje glumačke karijere.

Izvor: popcrush.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.