Lindzi Lohan se izvinila zbog neprimerenog komentara o zlostavljanim ženama

Američka glumica Lindzi Lohan izvinila se zbog svoje izjave o pokretu pristalica prijavljivanja seksualnog zlostavljanja “Me too” (I ja). Ona je poslednjem intervjuu za Tajms rekla da žene koje progovore o seksualnom uznemiravanju “izgledaju slabo”, prenosi BBC.

“Želela bih otvoreno da se izvinim za bilo koju bol ili stres izazvan mojom izjavom iz skorašnjeg intervjua”, rekla je glumica.

Pokret “MeToo”, pokret protiv seksualnog uznemiravanja, oformljen je nakon optužbi o seksualnom uznemiravanju upućenih holivudskom mogulu Harviju Vajnstinu.

Lohan je za Tajms izjavila da neke zene idu u policiju “da bi privukle pažnju”.

U intervjuu, Lindzi Lohan je rekla da nije imala nikakva negativna iskustva u Holivudu što se tiče seksualnog uznemiravanja.

“Ne mogu da govorim o nečemu što ja nisam doživela, zar ne? Gledajte, ja veoma podržavam žene”, rekla je ona, dodajući da svako prolazi kroz svoja iskustva na sebi svojstven način.

“Mrzeću sebe što ovo govorim, ali mislim da žene kada govore protiv ovih stvari, to ih čini slabima, a one su zapravo veoma jake žene”, rekla je.

Ona je nakon ove izjave dala izjavu za Pipl.

“Citat je isključivo povezan sa mojom nadom da šačica lažnih svedočenja, od cunamija herojskih glasova, ne služi da umanji značaj #MeToo pokreta, i svih nas koji ga podržavamo”, rekla je.

“Kako bilo, naučila sam da se izjave kao što je moja smatraju štetnim, što nikada nije bila moja namera. Žao mi je zbog bilo kakvog bola koji sam mozda izazvala”, dodala je ona.

Istakla je da veoma poštuje i divi se ženama koje su “dovoljno hrabre da istupe i govore o svojim iskustvima”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.