Oskarovka Sali Filds otkrila: Bila sam žrtva zlostavljanja

Oskarovka Sali Filds ceo život je provela pod svetlima reflektora i u žiži javnosti, ali je nekako svih ovih godina uspela vešto da sakrije jedan deo svog života.

Nekoliko šokantnih činjenica o svom životu Sali je otkrila u memoarima “U delovima” koji će se uskoro naći pred čitaocima. U memoarima je Sali pisala i o zlostavljanju koje je trpela godinama od svog očuha ali i o tajnom abortusu koji je imala u 17. godini, a obavila ga u Meksiku.

“Bilo bi mnogo lakše da sam osetila bar samo jednu stvar, da je Džoko bio okrutan i zastrašujuć. Ali nije”, napisala je oskarovka u memoarima, čije delove je objavio The New York Times.

Prema pisanju tog medija, Mahoni bi uveče dok njena majka nije bila u kući, pozvao mladu Sali u spavaću sobu.

“Tada sam znala”, napisala je ona, navodi Times.

“U istom trenutku bih se osetila kao bespomoćno dete, a nisam bila. Moćno. To je bila moć. Želela sam da budem dete”, dodala je.

U knjizi je ostalo nejasno kada je zlostavljanje počelo, ali se navodi da je prestalo kada je Sali imala 14 godina. Nekoliko godina kasnije, tačnije 1968. godine, njana majka se razvela od Mahonija.

Sali je svojoj majci otkrila da ju je Mahoni zlostavljao tek mnogo godina kasnije, tačnije 2012. godine, kada je imala 66 godina.

U knjizi je opisala i trenutak kada se probudila i na sebi osetila tekstopisca Džimija Veba, sa kojim je prethodno pušila marihuanu. Sali je u knjizi napisala da je on bio toliko naduvan da nije znao gde se nalazi.

Džimija su mediji pitali o ovom događaju, a on je rekao da ne može da komentariše nešto što još nije pročitao tvrdeći da do knjige nisu uspeli da dođu ni njegovi advokati.

“Bili mo mladi, uspešni, pušili smo travu, zabavljali se i imali seks”, rekao je Džimi medijima.

“Imam samo lepa sećanja o tom vremenu koje sam proveo sa Sali. Mnogo je poštujem i nisam u svojoj knjizi hteo da pišem o tom vremenu kada smo uživali u drogi i seksu”, dodao je.

U knjizi se pominje i nedavno preminuli glumac Bert Renolds za kojeg je napisala da su imali veoma “komplikovan odnos”. Opisala ga je kao nekoga ko “stalno nešto vaga”, ali i da je veoma harizmatičan i da nije mogao da je prihvati onakvu kakva jeste.

Pisala je i o tome da je tokom snimanja filmova “Bandit” i “Smoki” koristio razne tablete, pa i valijum.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.