Neseseri... Šta sve stane u tako malo prostora... (foto: www.melodijolola.com)
Neseseri… Šta sve stane u tako malo prostora… (foto: www.melodijolola.com)

Ženske torbe predstavljaju bunar bez dna i mnogim muškarcima je prava misterija kako toliko stvari stane u njih.

Ipak, ono što i mnoge dame ne znaju je činjenica da neke stvari, ipak, ne treba da se nađu u njihovom neseseru, a ovo je [tweetherder]8 koje već danas morate da izbacite iz svoje torbice za šminku.[/tweetherder]

(foto: konglishbeauty.com)
(foto: konglishbeauty.com)

Stari lakovi za nokte. Zar su ti, zaista, potrebni svi oni? Naravno da ne. Mnoge od njih odavno ne upotrebljavaš, a to što ih čuvaš za-svaki-slučaj stvara samo zabunu kada tražiš onaj pravi.

Isto važi i za osušenu maskaru koja samo privlači neverovatno leglo bakterija koje ne želiš ni blizu svog lica.

Ista stvar je vezana i za suđerčiće za nanošenje šminke. Te male spužvice su magnet za bakterije koje direktno nanosiš na kožu i pritom ih zatvaraš u pore.

(foto: beautyknot.wordpress.com)
(foto: beautyknot.wordpress.com)

Iskorišćene maramice. Htele mi to da priznamo ili ne, ponekad vratimo u torbu maramicu čiji smo samo jedan kraj iskoristile. Međutim, seti se da nisu one bez potrebe namenjene za jednokratnu upotrebu.

Ruževi za usne koji su počeli da se tope i pucaju, takođe, treba odmah da lete iz nesesera.

Izlomljene senke za oči ili bronzeri. Oni samo stvaraju nered u torbi zbog čega se sve ostale bočice isprljaju, a da ne govorimo o tome što nam sav taj prah ostaje po prstima, pa tako isprljamo garderobu ili umažemo telefon ili knjigu koju čitamo.

(foto: stylecaster.com)
(foto: stylecaster.com)

Olovci za usne kojoj smo izgubili poklopac nikako nije mesto negde na dnu torbe.

Bilo šta čemu je istekao rok trajanja, a naročito kremama. Kao što ne unosimo u svoj organizam hranu kojoj je istekao rok trajanja isto važi i za produkte koje nanosimo na kožu sa tom razlikom da su oni mnogo štetniji jer je potrebno mnogo više vremena da ih se organizam oslobodi.

Izvor: Huffingtonpost.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.