7 razloga da zaboravite na nošenje grudnjaka

Poznat vam je onaj divan osećaj slobode kada dođete kući i skinete grudnjak? Zašto u tom osećaju ne biste uživale ceo dan?

Otkrivamo 7 razloga zbog kojih bi ponekad trebalo da izađete iz kuće bez grudnjaka:

Znoj ispod grudi može jednostavno da ispari

Žene s većim i velikim grudima muči neugodan osećaj znojenja ispod grudi, naročito tokom letnjih vrućina. Kada grudnjak ostavite kod kuće, dozvoljavate svojim ‘prijateljicama’ da dišu i da znoj ispari, a ne da se zadržava ispod grudnjaka.

Do izražaja dođe prirodan oblik vaših grudi

Mnoge žene misle da grudi najbolje izgledaju kada su okruglog oblika koji im daje dobar grudnjak. Međutim, kada počnete da izbegavate grudnjak, shvatićete da je i prirodan oblik vaših grudi dovoljno lep da se pokaže. A i ne škodi isprobati nešto novo.

Ukoliko ste propustili: Uvećajte svoje grudi uz pomoć – štipaljke!

Ceo dan vas prati onaj osećaj koji imate kada skinete grudnjak

Poznat vam je onaj predivan osećaj kada dođete kući i skinete grudnjak nakon što ste ga nosili ceo dan? Zamislite da vas taj osećaj olakšanja i slobode prati ceo dan…

Štedite novac na grudnjacima

Ukoliko nosite grudnjak ređe nego inače, to znači da će se on manje trošiti pa ćete ređe kupovati novi grudnjak. I tako ćete uštedeti, a da se ničega ne morate odreći.

Ukoliko ste propustili: 5 trikova za podizanje grudi – bez operacije

Na telu više nemate urezane linije od grudnjaka

Čak i najkvalitetniji grudnjak koji vas minimalno steže može da ostavi tragove na koži kada ga skinete. Sa druge strane, kada ga ne nosite, koža neće ‘patiti’ od tih urezanih linija.

Hodanje bez grudnjaka neće pruzrokovati obešene grudi

Neke žene imaju grudi koje su prirodno malo obešene, bez obzira na godine i (ne)nošenje grudnjaka. Verovanje da će se grudi obesiti ako ne nosimo grudnjak opovrgnulo je francusko istraživanje u kome je tokom 15 godina promatranja ustanovljeno upravo suprotno – da žene koje ne nose grudnjak imaju više mišićnog tkiva koji na prirodan način daje potporu grudima.

Ukoliko ste propustili: Koliko često treba prati grudnjak?

I bradavice će osetiti malo slobode

U disko eri, 1970-ih godina kada je bio ‘normalno’ hodati bez grudnjaka žene su pokazivale svoje bradavice ispod tankih tkanina i nisu se toga stidele. Zašto ne slediti njihov primer? Na kraju, muškarci svoje bradavice pokazuju celo leto pa u čemu bi onda bio problem da i žene dozvole svojima da slobodno dišu. Ako se ipak ne osećate ugodno dok vam se bradavice naziru ispod majice, uvek ih možete prekritii pomoću nalepnica.

Izvor: Zadovoljna.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.