Šta dužina kose otkriva o tvom karakteru?

(foto: Favim)

Nakon raskida veze, mnoge žene imaju potrebu da promene frizuru ili ofarbaju kosu u neku drugu boju, pa zato nije ni čudo što dužina kose otkriva mnogo toga o vašem karakteru, kao i o trenutnom raspoloženju. 

Evo šta dužina kose otkriva o tvom karakteru:

Kratka kosa

Žene sa ovakvom frizurom nemaju mnogo vremena i interesovanja za duga feniranja i stilizovanja. One obožavaju ovu frizuru jer je praktična i pogodna za svaki dan. To su obično žene koje se bave sportom, imaju bogat društveni život i stalno su u pokretu. Kada imate ovakvu frizuru, ne možete skriti svoje lice, pa su ove žene obično samouverene i pune samopouzdanja. Vrednuju svoj posao i uspevaju da ostanu hladne glave i pronađu rešenje i u bezizlaznim situacijama. Ipak, ponekada su i brzoplete i ne razmišljaju o mogućim posledicama.

Paž

(foto: Favim)

Sa kosom do brade, žena može da šalje različite poruke. Ako stilizuje kosu, može da izgleda veoma ozbiljno. Sa šnalama i voskom pak može postigne fanki, mladalački, moderni izgled. Kao rezultat, ove žene ne možete staviti u kalupe. S jedne strane, mogu biti veoma pouzdane i sa obe noge na zemlji, a sa druge strane mogu biti veoma spontane i otvorene za nova iskustva. Osim toga, iskrene su i ne boje se da iznesu svoje mišljenje i stanu iza njega. Žene sa ovakvom frizurom uspevaju da postignu idealnu ravnotežu između posla i života. Ipak, kao i žene sa kratkom kosom, često delaju bez razmišljanja.

Kosa do ramena

(foto: Favim)

Žene sa srednjom dužinom ne mogu da odluče, pa biraju “zlatnu sredinu”. Ipak, one često imaju problem i sa donošenjem odluka u drugim sferama života. Vole da odugovlače i sklone su sanjarenju. Potreban im je neko da ih motiviše da bi izašle iz svog malog sveta. One su zadovoljne svojom elegancijom i kako privlače druge. Obično su u centru pažnje i njihova prirodna lepota ne može proći neprimećeno. Ali, ne čini ih samo njihova pojava atraktivnim, One su i veoma komunikativne, brzo stiču prijatelje i održavaju prijateljstva. Na poslovnom planu, cene radne izazove i odgovornost koju posao nosi.

Duga kosa

(foto: Favim)

Žene sa dugom kosom vole i duge veze i odane su partneru. Mešutim, kad aje u pitanju izbor tog partnera, veoma su probirljive i imaju velika očekivanja. Ali, kada jednom pronađu gospodina Pravog, spremne su da mu se predaju celim srcem. Žene sa dugom, ali stepenastom frizurom, spremne su na kompromise u izboru muškarca, kao i u vezi. Žene sa dugom kosom jednake dužine, veruju u tradicionalnu podelu muških i ženskih uloga, u potpunosti se osećaju kao nežniji pol i žele da ih tako i tretiraju. To znači, između ostalog, da njihov muškarac mora da bude romantičan, pažljiv i da im ugađa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.