10 znakova da on nije čovek za tebe

(foto: torontosnumber1datedoctor.com)

Prvi sastanci testiraju naša zapažanja i mogu biti nalik intervjuu za posao.

Pokušavate da saznate što više o vašem mogućem partneru da biste bili sigurni da li je to osoba sa kojom želite da ostvarite vezu u budućnosti. Ako slušate pažljivo i obraćate pažnju na detanje, nećete ni morati da ga ispitujete. Samo obratite pažnju o kojim temama muškarac najviše priče. Ovo su upozoravajući znaci da je on pogrešan za vas.

1. Bivše devojke

Prethodne veze su uvek nezgodna tema. Ako se sastanak pretvori u seansu u kojoj on duboku analizira vezu sa bivšom, to je upozoravajući znak. Izgleda da je on još uvek zaglavljen u poslednjoj vezi. Da li ste sigurni da želite da slušate njegove žalopojke o bivšoj i da mu postanete rame za plakanje?

2. Odnos prema novcu

“Sve žene imaju za cilj da zavedu nekog bogataša i da se dočepaju njegove kreditne kartice!” Ako vaš udvarač stalno ovo ponavlja, nije za vas. Na ovaj način može da opravda to što je malo pohlepan i može da vam traži da stalno dokazujete da nemate nikakve materijalne motive za to što ste u vezi sa njim.

3. Njegova majka

Njegovi roditelji su sjajni, ali postoje granice u pokazivanju toga, naročito na prvom sastanku. Budite bar malo na oprezu ako vaš sagovornik suviše često pominje majku. Neizvesne su šanse da sa tom osobom izgradite nezavisnu porodicu. Verovatnije je da će mišljenje vaše svekrve uvek igrati glavnu ulogu.

4. Igranje uloga

Da budemo precizniji, radi se o stereotipu muških i ženskih uloga. Naravno, ako planirate da budete samo dobra domaćica u budućnosti, ova tema vam neće smetati. Ali, ako želite jednakost u vezi, izbegavajte takve konzervativne muškarce.

5. Pokazivanje mišića

Da li želi da se pokaže fizički jakim ili muževnim pred vama? Da li vam priča priče kako je jednom kaznio “loše momke” jednim dobrim udarcem? Ovo ne mora da znači da će biti agresivan sa vama, već da njegovi obrasci ponašanja mogu da stvore određene probleme.

6. Deca

Ovo je o muškarcu koji voli da priča o svojim nećacima, kumčićima, komšijskoj deci. On će vam odmah reći svoje planove o velikoj porodice… Dobro, možda samo želi da ispadne sladak koristeći se stereotipom “sve žene žele decu”. Ipak, možda govori i istinu i to nije toliko loše ako želite da budete majka. Ako vas ta pomisao ne čini srećnom, bolje je da nađete osobu sa sličnim pogledima na svet.

7. Lepota

Upozoravajući znak je neprestano fokusiranje na nečije prednosti i nedostatke po pitanju fizičkog izgleda. Izbegavajte veze sa muškarcima koji stalno pričaju u pravoj lepoti, obliku tela, dužini nogu.

8. Muška prijateljstva

Skoro sve njegove interesantne priče vezane su za njegove drugare, a čak pomalo s prezorom gleda one koji su ga odvojili od muškog društva. On će se radije videti sa prijateljima, nego provesti veče sa vama. Teško je sarađivati sa takvom osobom. Uvek ćete morati da predvidite da njegovi planovi uključuju i njegove prijatelje. Bolje sačuvajte sebi živce.

9. Krivi druge za svoje neuspehe

Vaš sagovornik ima naviku da nalazi izgovore za sve svoje neuspehe kriveći druge oko sebe. Kasni na sastanak jer taksi nije došao na vreme. Neće dobiti povišicu jer mu je šef zao do srži. I naravno da njegova koleginica ima veću platu ne zbog svog profesionalizma već što sa šefom… “To je njihova krivica!” Sa takvim životnim motoom, osoba tepko da može da izgradi stabilnu vezu.

10. Ti

Kada se koriste na pravi način, komplimenti čine da se osetite dobro i procvetate. Ali suviše komplimenata, temelj je za određene sumnje. Mnogo slatkih reči na prvom sastanku, neka vam budu opomena. Postoji mogućnost da vi niste jedina devojka koja ih je čula. Nemojte da mešate iskrenost sa otrcanim frazama.

Izvor: brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.