Cveće je pravi dar prirode kom se gotova svaka žena raduje i divi. Ruže, orhideje, lale, ljiljani – postoji tako mnogo vrsta, ali definitivno postoje one koje vam se više sviđaju od drugih.

[tweetherder]Saznajte koje to male detalje vaše omiljeno cveće otkriva o vašoj ličnosti:[/tweetherder]

Ruža

ruze

Putovanja i avanture način su života ljubitelja ruža. Različite kulture i njihove autentične karakteristike vas fasciniraju. Imate puno stila i uvek ste omiljeni na svim društvenim okupljanjima. Niste stidljivi i veoma lako uspostavljate komunikaciju sa drugima.

Božur

bozuri

Vaš ormar sigurno je pun odličnih komada garderobe koji dodatno ističu vašu ženstvenost. Dobro se snalazite u međuljudskim odnosima i veoma ugodno se osećate gde god da se nađete, namerno ili slučajno.

Magnolija

magnolija

Poput ovog divnog cveta koji cveta samo jednom godišnje i vi ste veoma graciozni, ljubazni i puni stila. Često ste  previše suptilni pa vas drugi mogu lako povrediti. Žudite za znanjem iz svih oblasti.

Jorgovan

jorgovan

U vašoj garderobi preovladavaju romantične nijanse. Obožavate toplo vreme, ali ni protiv hladnoće nemate ništa protiv. Uvek hodate uspravno i u stanju ste da zadržite pribranost u situacijama koje bi druge lako “izbacile iz takta”.

Hortenzija

hortenzija

Poput hortenzijinih boja, vaše raspoloženje se menja sa godišnjim dobima. Veoma ste osetljivi i nežni, ali i prilično svadljivi u društvenim krugovima i na radnom mestu. To vam drugi ne uzimaju za zlo, jer znaju da to radite iz najbolje moguće namere – veoma ste uspešni u rešavanju problema. Piće ili dva, s radnim kolegama, nakon posla dodatno potvrđuje već navedeno.

Karanfil

karanfil

Veoma ste suptilna osoba sa smislom za filozofiju i učenje stranih jezika. Rustični delovi sveta, poput Italije i Grčke, najviše vas privlače. Volite putovanja i u njima uživate. Romantična ste duša i privlače vas zvuk violine i ukus vina.

Orhideja

orhideja

U vašem ormaru se najverovatnije nalaze komadi garderobe sa animal printom i čipkom. Prilično ste suptilni, ako ne i misteriozni, što ima odličan “prođu” kod suprotnog pola. Vaša zemlja snova je Tajland.

Gladiola

gladiole

Ako je gladiola vaš omiljeni cvet, vi volite da uživate u šampanjcu, a vaše omiljeno godišnje doba je proleće. Drugi vas poštuju zbog vaše stabilnosti, a da se vi pitate, nikada ne biste bili kod kuće – avanturističkog ste duha i svaki dan biste rado proveli putujući.

Lala

tulipani

Vaša garderoba, kulinarski ukus i životno iskustvo ogromno je kao nijanse lala. Vi ste kameleon koji se veoma lako prilagođava svim društvenim situacijama. Rado pomažete drugima, jer vas to ispunjava radošću.

Ljiljan

ljiljan

Velike su šanse da ste blagoslovleni dugim nogama ili zavidnom kolekcijom cipela. U vezama ste neverovatno nezavisni – nikada ne dozvoljavate da zavisite od bilo koga makar to bio i vaš suprug. Znate šta želite u životu i radite na ostvarenju svojih snova.

Izvor: townandcountrymag.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.