U kakvom seksu uživaju muškarci?

(foto: Onepoll)

Naučnici sa Univerziteta u Indijani sproveli su istraživanje nad dve hiljade Amerikanaca kako bi ispitali njihove sklonosti u seksu.

Sasvim suprotno stereotipima, rezultati su pokazali da su muškarcima, kao i ženama, u vezi najbitniji nežnost i privrženost, što podrazumeva maženje i ljubljenje. Oko 39% muškaraca i žena reklo je da im tokom seksa veoma prijaju romatnične reči, dok 33% njih voli da u sobi vlada romantična atmosfera.

Čak 52% ispitanika maženje smatra privlačnim. Vođa studije Debby Herbenick ističe da, iako za mnoge neočekivano, muškarci su se takođe složili da su im najprivlačniji romantika i odanost, piše Indy100.

To uključuje ljubljenje češće nego seks, maženje i izgovaranje nežnih reči tokom seksa, ali i romantičnu atmosferu”, tvrdi dr Herbenick.

U istraživanju je učestvovalo 975 muškaraca i 1.046 žena. Kada je reč o ostalim navikama, 43% muškaraca i 37% žena izjavilo je da upražnjava analni seks, 65% muškaraca priznalo je da šalje nage slike partnerkama, dok to radi svega 11 odsto žena. Nikada ne masturbira 21% žena, dok taj procenat kod muškaraca iznosi osam.

Izvor: Indy100
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.