Ariana je nedavno skratila šiške, ali se ne odriče visoko vezanog konjskog repa (foto: Instagram.com/arianagrande)
Ariana je nedavno skratila šiške, ali se ne odriče visoko vezanog konjskog repa (foto: Instagram.com/arianagrande)

Mlada pevačica Ariana Grande poznata je po anđeoskom glasu, ali i frizuri koju gotovo nikada ne menja. Diznijeva zvezda, koja je počela da osvaja top liste širom sveta, ne odriče se svog prepoznatljivog stila – visoko podignutog konjskog repa, mada je nedavno prosvetlila kosu i ošišala šiške.

Ukoliko ste propustili: Izbegavajte ove 4 frizure – uništavaju vam kosu!

Iako se na prvi pogled čini da svako na svetu zna kako da veže konjski rep, to nije toliko jednostavno. Frizer sa Beverly Hillsa, Aaron Lightom je čovek koji brine o Arianinoj frizuri i upravo je on nagovorio i da skrati šiške. U razgovoru za časopis Billboard, on je otkrio četiri koraka do repa iz snova.

(foto: Instagram.com/arianagrande)
(foto: Instagram.com/arianagrande)

1. Kako sušiti šiške?

Light predlaže da vam postane rutina da šiške sušite manjom okruglom četkom i nakon toga ih uvijte oko viklera. Takođe, ne zaboravite na proizvode za stilizovanje kose koji će osigurati zadržavanje prirodne vlažnosti kose, ali i sprečiti eventualna oštećenja.

2. Ne zaboravite ulje

Ako ne želite suvu kosu, nemojte se bojati da koristite ulje. Zahvaljujući njemu vrhovi vaše kose biće svilenkasto glatki.

3. Pronađite pravu gumicu za kosu

Ako želite uredan konjski rep iz kog neće ispadati vlasi, potrebna vam je dobra gumica. Dovoljno jaka da drži kosu na mestu, a opet ona koja ne steže previše kako vas ne bi zabolela glava.

4. Lak za kosu

Znate one dosadne dlačice koje uporno štrče na sve strane? Postoji rešenje i za to. Pozajmite od jače polovine četku za brijanje i našpricajte je laganim lakom za kosu pa njome prođite celom dužinom kose. I to je to! Imate savršen rep dostojan crvenog tepiha!

Izvor: Cool.24sata.hr
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.