Prestao je da se javlja? Evo šta (ne) treba da radiš!

devojka

Posle nekoliko izlazaka, dečko je jednostavno prestao da ti se javlja? 

Poslala si mu poruku i nije ti odgovorio, a zatim si mu poslala još jednu “za svaki slučaj”? Sigurno je u gužvi ili mu se pokvario telefon, a i mreža danas ne radi najbolje, zar ne?

Nekada je ipak bolje zadržati dostojanstvo, pa makar i po cenu da zauvek prekineš kontakt sa dečkom koji ti je bio toliko simpatičan.

Evo šta ne treba raditi kada (potencijalni) dečko prestane da se javlja:

Testiranje drugih platformi

Nije ti odgovrio na WhatsApp, ni na Viber pa misliš da bi bila dobra ideja da mu pošalješ SMS ili da ga pozoveš? Ili češ ostaviti neki komentar na njegovoj Facebook stranici, čisto da zna da ga držiš na oku? To je vrlo loša ideja!

Ukoliko ste propustili: Ove poruke nikada nemojte slati dečku! 

Konfrontacija i vređanje

Ok, smučilo ti se “igranje igrica” i želiš da znaš šta se dešava i koji je uzrok njegovog nejavljanja, pa si rešila da mu pošalješ “kilometarsku” poruku u kojoj zahtevaš objašnjenje? Ovakvo ponašanje će kod muškaraca samo učvrstiti odluku o prestanku kontakta, a uz to ćeš verovatno stvoriti reputaciju “lujke”. Veruj nam, nijedan frajer nije vredan toga!

Ukoliko ste propustili: 4 vrste poruka koje devojke mrze

Obračun preko Facebooka

Ako želiš da zadržiš svoje dostojanstvo, ovo nipošto ne smeš da radiš! Iako te je njegovo ponašanje povredilo, javnim obračunavanjem sa njim ćeš naneti štetu samo sebi. Nemoj mu hraniti ego, jednostavno se ponašaj kao da ti nije stalo, a bes ćete ubrzo proći.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.