Inspiracija: Ovi tinejdžeri su samostalno zaradili MILIONE

milioner
(foto: Youtube/TopMedia)

Sigurno ste na društvenim mrežama videli bezbroj fotografija bahatih tinejdžera, naslednika velikih imperija, kako se razmeću novcem svojih roditelja.

Ipak, postoje i oni koji su u tinejdžerskom dobu, zahvaljujući svom trudu, zalaganju i originalnim idejama uspeli da zarade čitava bogatstva.

Predstavljamo vam neke od njih:

1. Jordan Maron

Jordan je svoj hobi (igranje igrica) pretvorio u pravi pravcati biznis. Sa 18 godina je pokrenuo sopstveni YouTube kanal i za kratko vreme zaradio preko 10 miliona dolara!

2. Nick D’Aloisio Nick

Ovaj izuzetno talentovani mladić je zaradio 30 miliona dolara zahvaljujući aplikaciji koju je sam napravio, iako se nikada nije školovao za programera. Impresivno, zar ne?

3. Ashley Qualls

Ashley sa 14 godina porenula web stranicu na kojoj je prodavala predmete koje je sama pravila. Ovi prizvodi su ubrzo postali pravi hit na internetu, a Ashley je postala bogatija za desetak milion dolara!

4. Adam Hildreth

Adam je danas jedan od 20 najbogatijih tinejdžera u Velikoj Britaniji i to zahvaljujući društvenoj mreži za tinejdžere koju je sam pokrenuo kada je imao svega 14 godina.

5. Sean Belnick

Sean je kao tinedjžer počeo da se bavi internet prodajom. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja, pokrenuo je uspešan biznis i zaradio oko milion dolara.

A photo posted by Sean Belnick (@sbelnick) on

6. Chris Phillips

 Crhis je postao milioner u 17-oj godini i to u vreme kada je internet bio daleko manje dostupan nego što je danas. On je na vreme uvideo potencijal ove “novotarije” i pokrenuo stranicu kao vid tehničke podrške, za sve ljudi kojima je trebala pomoć u vezi sa korišćenjem mail-a itd.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.