Za bolji seks: 10 stvari kojima nije mesto u spavaćoj sobi

par-spavaća-soba
(foto: Favim)

Ako seks sa vašim partnerom nije dobar kao što je nekada bio, ne morate odmah preispitivati kvalitet vaše veze – prvo zavirite u svoju spavaću sobu.

Verovali ili ne, na kvalitet vašeg seksualnog života mogu uticati i neke stvari koje se nalaze u prostoru u kom najčešće razmenjujete nešnosti sa svojom jačom polovinom.

Pogledajte kojih deset stvari se nalaze “na crnoj listi” i potrudite se da ih ne držite u svojoj spavaćoj sobi:

1. Mobilni telefon – Ne držite mobilni telefon u svojoj spavaćoj sobi. Posvetite svoju pažnju partneru a ne društvenim mrežama i surfovanju po internetu!

2. Televizor – Ovom aparatu je mesto u dnevnoj sobi. Ako zaspite gledajući film, od “akcije” nema ništa.

3. Prljava posteljina – Dodatna objašnjenja za ovu stavku verovatno nisu potrebna.

4. Gomila odeće – Nered u bilo kom obliku nije poželjan u vašoj spavaćoj sobi.

5. Boja zidova -Rezultati jedne studije su pokazali da najmanje seksa imaju parovi čije su spavaće sobe okrečene u sivo, dok najviše seksa imaju oni parovi koji svoje spavaće sobe okreče u ljubičastu boju.

6. Tragovi bivših ljubavi – Bilo kakve uspomene na bivše partnere mogu pokvariti raspoloženje vašeg sadašnjeg dečka ili supruga.

7. Neprijatni mirisi – Što je lošiji miris u sobi, to su šanse za seks manje. Proluftirajte sobu, promenite posteljinu, zavese i upalite mirišljave sveće

8. Loša dekoracija – Umesto dosadnih pejzaža i sumornih prizora, birajte slike sa dinamičnim motivima i živim bojama.

10. Fluorescentno osvetljenje – Ovakvo svetlo, složićete se, nije nimalo sexy. Radije birajte lampe na kojima možete prigušiti svetlo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.