Novi modni trend: Farbanje dlačica ispod pazuha osvaja svet!

Dying Armpits 9

Kada se Miley Cyrus odrekla brijača i ostavila svoje dlačice ispod pazuha da slobodno rastu, mnogi su bili zgroženi ovom odlukom. Najpre iz higijenskih, a zatim i estetskih razloga.

Održavanje neobrijanog pazuha nije novost i žene se već godinama, bilo iz političih ili ličnih pobuda, okreću ovoj vrsti bunta. Ali izgleda da je ovaj trend brzo osvojio svet i čak dobio novu dimenziju – [tweetherder]farbanje dlaka ispod pazuha [/tweetherder]je očigledno sada toliko aktuelno da je postoje i sprecijalizovani saloni u kojima možete dobiti boju koja će se složiti sa bojom vaše kose ili napraviti neki miks i postići efekat duginih boja ispod pazuha.

Dyed-Armpit-Hair 2

Naravno, podržavamo avanturistički duh, te kako nismo lično probali ovaj način bojenja, donosimo savete stručnjaka kako da, ako ste skloni tome, vaš maljavi pazuh bude što lepši.

“Što više dlačica imate, to je bolje, jer ako brijete dlake, morate odmah prestati i pustiti ih na duže vreme da porastu, da bi blanš bolje primio. Blanširanje dlačica ne boli, i nabolje je koristiti blanš namenjen upotrebi na licu, a zatim četkicom nanesite boju, ostavite da deluje i isperite”, savetuje frizerka Roxie Sloan, osnivač sajta FreeYourPits.com i jedan od zagovrnika ovog trenda.

Pogledajte neke od radova žena širom sveta koje su oslobodile svoj pazuh i prihvatile ovaj novi modni stil.

Dying Armpits 7 Dying Armpits 6 Dying Armpits 4 Dying Armpits 2 Dying Armpits 1

Dyed-Armpit-Hair

 

Izvor: Popsugar.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.