tiffany
Neodoljive retro razglednice donose duh pedesetih godina

 

Svake godine za novogodišnje praznike čuvena juvelirnica Tiffany & Co obraduje nas prigodnim kampanjama i uspeju da nas, hteli mi to ili ne, kroz jedan minut ubace u euforično praznično raspoloženje.

Ovoga puta odlučili su se na neobičan potez i pored kratkog animiranog filma, izbacili set retro bajkovitih novogodišnjih čestitki koje nam donose sve što od ovog doba u godini očekujemo: sneg, radost i svečane trenutke koje ćemo pamtiti…

“Tada, kao i sada, Tiffany & Co. je najgrandioznija gradska juvelirnica, uvek na modnom i dizajnerskom vrhu. Pokušali smo da dočaramo stil ere i entuzijazma simpatičnim ilustracijama porodica i parova kako se provode u snegu i uživaju u glamuru koji nose praznici” izjavio je ovim povodom Ričard Mur, marketing menadžer kompanije.

Inspirisane pedesetim godinama prošlog veka dizajnerski i stilski zaista dočaravaju duh vremena uz akcenat na nezaobilaznu tirkizno plavu boju, koja je zaštitni znak brenda. A naravno i poneki dijamant “provejava”! Ovakva grafička rešenja izrađena u 3D formatu takođe krase izlog poznate juvelirnice na njujorškoj Petoj aveniji.

Ovo je naša inspiracija za današnji dan…

tiffany1

tiffany2

tiffany3

tiffany4

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.