Da li vaša veza ima budućnost? Obrati pažnju na ove 3 stvari!

(foto: Tumblr)
(foto: Tumblr)

Emotivni odnos između dve osobe je nešto što se gradi i na čemu je potrebno naporno raditi. 

Od ljubavi, kao takve, se ne živi, i potrebno je napraviti mnogo kompromisa da bi jedna veza opstala. Moramo shvatiti da ni mi nismo savršeni, da i nama neko prelazi preko određenih stvari, pa tako ni mi nemamo pravo da očekujemo od drugih da budu idealna slika onoga što smo zamislili u glavi.

Ukoliko ste propustili: Kako prekinuti ljubavnu vezu? (VIDEO)

Ipak, sve dok postoji ljubav i uzajamno poštovanje i želja sa obe strane da veza opstane, treba se truditi, jer je ono što dobijamo zauzvrat mnogo vrednije i jače od stvari koje dolaze u paketu. Ako pak samo jedna strana vuče za oboje tu se treba zapitati da li postoje dovoljno dobri razlozi da budemo u takvoj vezi.

Ukoliko si na početku veze, ovo su tri stvari na koje treba da obratiš pažnju, kako bi ti odmah postalo jasno da partner sa kojim si trenutno ne zaslužuje da u njega ulažeš svoje vreme i emocije.

  1. Ako ti i nakon par meseci viđanja kaže da nije spreman za vezu, to znači da neće biti spreman nikad. Ako je, pored toga, uvek raspoložen za seks, i to obično kada to odgovara njemu, najbolje bi bilo da ga zaobiđeš.
  2. Ukoliko se pred tobom potpuno drugačije ponaša kada je u društvu. Okej, svi smo mi pomalo drugačiji kada je tu neko treći, jer nismo prema svima podjednako otvoreni, ali ako glumi hladnoću u vašem odnosu pred svojim drugarima, onda verovatno i ne glumi previše.
  3. Ako se udvara drugim devojkama ili se dopisuje sa njima, trebalo bi odmah da ga precrtaš. To ako se okrene za nekom devojkom ili je odmeri je jedno. Ruku na srce, ni ti nisi slepa za to kada pored tebe prođe prezgodni, slatki lik. Ali, ako flertuje sa drugima, u tvom prisustvu ili kada nisi tu, to je samo znak da mu neće biti problem da te olako zameni drugom.
Izvor: Index.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.