Smešna strana raskida: Kako prekinuti ljubavnu vezu? (VIDEO)

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Kada dođe do kraja jedne emotivne veze, ne zna se da li je u goroj poziciji onaj koji je ostavljen ili onaj koji ostavlja. 

Onaj koji i dalje voli mora da se suoči sa odlaskom osobe sa kojom je planirao budućnost, a upravo to onome koji ostavlja otežava situaciju jer, naprosto, ne postoji adekvatan način da se saopšti vest da ne osećamo isto.

U komičnom, ali negde veoma poučnom, klipu iz radionice The School of Life se savetuje da, ukoliko smo mi ti koji ostavljaju, da je najbolji način da to sprovedemo u delo taj da ubijemo svaku nadu koja još uvek postoji u drugoj osobi. Oni preporučuju da budemo grubi, ali ne pregrubi, kako bismo razočarali svog bivšeg partnera, te da bi on promenio mišljenje o nama i lakše preboleo raskid.

Ako, kaže se u nastavku, ne želimo da on ili ona bespotrebno danima ili mesecima pate, i nadaju se da je obnavljanje romanse moguće, najbolje je da poveruju u to kako i nismo tako dobra osoba za koju smo se izdavali, jer će u tome pronaći dovoljno dobar razlog da nas što pre zaborave.

Detaljnije obrazloženje ove preporuke poslušajte u nastavku.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.