Čarobni svet: Otvoren hotel za sve ljubitelje Harry Pottera!

(foto: miss7.24sata.hr)

Pottermanija još uvek trese svet, iako je od izlaska poslednje knjige prošlo čak 10 godina!

Nakon filmova o mladom čarobnjaku koji su samo potvrdili uspeh već legendarnih knjiga, otvorile su se brojne atrakcije, poput zabavnih parkova, kafića, škola koje su u potpunosti inspirisane ovo franšizom.

(foto: miss7.24sata.hr)

Londonski hotel Georgian House smešten u srcu Londona, u neposrednoj blizini Buckinghamske palate, odlučio je iskoristiti opsednutost fanova i iz nje izvuče maksimalnu korist.

Ukoliko ste propustili: Potresna životna priča J.K. Rowling

Kreveti u ovom hotelu natkriveni su baldahinima, numivaonici su kameni, a enterijer je ukrašen raznim flašicama i posudama koje izgledaju poput onih u kojima Harry mućka napitke. Takođe, na stolovima je moguće naći i knjige čini.

(foto: miss7.24sata.hr)

U ponudi hotela nalazi se i Harry Potter tura, koja, pored smeštaja uključuje i obilazak nekih destinacija gde su snimane pojedine scene filmova o mladom čarobnjaku, kao i odlazak u studio Warner Brosa.

(foto: miss7.24sata.hr)

Za razliku od enterijera, cena prenoćišta nije nimalo čarobna. Paket sa noćenjem, doručkom i šetnjom košta 249 funti, dok će kompletan paket noćenja, doručka, specijalne šetnje i obilaska studija obožavatelji čarobnjačkog sveta platiti čak 363 funte.

Izvor: miss7.24sata.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.