Gigi je zbog načina na koji hoda po pisti nailazila na neke negativne kritike (foto: Istimewa)
Gigi je zbog načina na koji hoda po pisti nailazila na neke negativne kritike (foto: Istimewa)

Verovali ili ne, Gigi Hadid je nekada bila poznata po svom čudnom načinu na koji je šetala pistom. Iako danas, kada je deo brojnih kampanja za najpoznatije svetske brendove, izgleda savršeno, tokom godina se susretala sa kritikama sa raznih strana. Ali mlada manekenka je sakupila hrabrost i zamolila jednu od najčuvenijih supermodela ikada, veteranku Naomi Campbell, da sa njom vežba manekenski hod, i to u hodniku hotela.

Za najnovije izdanje časopisa 'LOVE' otkriva kako je Naomi Campbell učila da hoda po pisti (foto: LOVE)
Za najnovije izdanje časopisa ‘LOVE’ otkriva kako je Naomi Campbell učila da hoda po pisti (foto: LOVE)

“Bila sam sa Naomi nekoliko nedelja pred Victoria’s secret reviju. Ona me je savetovala, ‘Nemoj se izvinjavati, nemoj to da radiš. Savršena si kakva jesi’. Ja sam joj se zahvalila i u hodnuku hotela smo vežbale hodanje po pisti. Porodice Italijana koje su bile pored neše sobe su izlazile da nas gledaju, a Naomi mi je govorilia: ‘Ne gledaj ih, samo hodaj, oni su tvoja publika’. Otvarala su se vrata lifta i izašao bi konobar, ali ona je ponavljala: ‘Ne gledaj u njega, on ti je publika, samo se okreni i nastavi da hodaš’. Bila sam preplašena, hodajući tako ispred italijanske bake sa unucima. Ali nakon što sam naišla na neka različita mišljenja nakon mog nastupa na Nedelji mode, počela sam da razmišljam o tome da sam možda zaista drugačija. Ali, kasnije su mi u glavi bili Naomini saveti i znala sam da će sve biti u redu. Ako se ljudima ne dopada način na koji hodam, onda ni ne moraju da me gledaju”, kaže Gigi za prolećno izdanje časopisa LOVE.

Emily Ratajkowski (foto: LOVE)
Emily Ratajkowski (foto: LOVE)
Kendall Jenner (foto: LOVE)
Kendall Jenner (foto: LOVE)
Jasmine Sanders (foto: LOVE)
Jasmine Sanders (foto: LOVE)

Pored Gigi, u najnovijem izdanju magazina pojavljuju se i ostali najpoznatiji supermodeli današnjice – Kendall Jenner, Emily Ratajkowski i Jasmine Sanders, koje poziraju fotografkinji Carin Backoff u izazovnim pozama i zanimljivim odevnim kombinacijama.

Izvor: Popsugar.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.