5ebd9c8f94872f9afe39760f744ad27e-500x434 (1)

Da li vam se ikada desilo da pomislite kako vaš partner i nije idealna osoba za vas?

Takve misli prođu mnogim devojkama kroz glavu. Neke razmišljaju o njima čitavog dana i pokušavaju da nađu rešenje, a druge ih ignorišu i potajno se nadaju da će se sve vratiti u normalno stanje. Promene svima teško padaju, ali ako vaša veza nije zdrava – morate nešto preduzeti.

Ovi znakovi potvrđuju da on jednostavno nije za vas:

1. Često provodite vreme sa njegovim prijateljima, ali on sa vašim ne. Ako vaš partner nije zainteresovan da upozna vaše prijatelje, nije zainteresovan ni za vas. Ako mu je stvarno stalo do vas uspeće da izdvoji vreme da upozna vaše prijatelje i potrudiće se da im se svidi.

2. Ako uvek vi zovete njega na “dejt” i predlažete načine kako ćete ih provoditi, dok on slepo sluša vaše predloge i ne trudi se da vašoj vezi pruži nešto novo, onda mu i nije stalo. On samo želi da pored sebe ima devojku sa kojom će pregurati dan.

3. Ako primetite da morate da se menjate da bi zadržali njegovu pažnju, verujte da on onda nije za vas. Da li ste stvarno ljubitelj stripova ili akcionih filmova? Vi pokušavate da spasete vašu vezu hvatajući se za slamku tako što počinjete da se pravite da vas interesuju stvari koje interesuju njega, a tako nećete doći do rešenja.

4. Kada izađete zajedno on se ponaša prema vama kao prema svom drugaru. Šali se sa vama kao sa svojim drugarima, nije ga sramota da bilo šta uradi pred vama, ne obraća vam se kao devojci, nego kao drugu sa kojim je izašao na pivo i partiju bilijara. Onda nije sve kako treba, jer on jednostavno nema osećaj da pored sebe ima devojku kojoj treba pokloniti pažnju.

5. Vaš partner smatra normalnim da možete biti dostupni za njega bilo kad tokom 24 časa. Zove vas u poslednjem minutu kada mu nešto treba i nema osećaj za vaše obaveze. To može značiti ili da je on osoba koja jednostavno želi da vas čuje kad god pomisli na vas ili nema osećaj za vaše planove i obaveze i teži da budete pod njegovom kontrolom. Ako stalno obavljate njegove svakodnevne poslove koje inače morate da obavite i za sebe verovatno ste u problemu. On uvek može da se osloni na vas, ali to da stalno obavljate njegove obaveze mu prelazi u naviku i vi čete odjednom postati svesni da ste ništa drugo nego njegov uvek dostupan pomoćnik.

6. Ako stalno obavljate njegove svakodnevne poslove koje inače morate da obavite i za sebe verovatno ste u problemu. On uvek može da se osloni na vas, ali to da stalno obavljate njegove obaveze mu prelazi u naviku i vi čete odjednom postati svesni da ste ništa drugo nego njegov uvek dostupan pomoćnik.

7. Partner vas stalno zove i ispituje gde ste, šta radite i sa kim ste. Ako je često zbog vaših odgovora ljut on onda želi da vas stalno drži pod svojom kontrolom. Njegovo proganjanje počinje da vas guši, ako je tako razmislite o tome kakva je budućnost vaše veze.

Izvor: cosmopolitan.comv
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.