Zodijak i seks: Šta pripadnike vašeg znaka dovodi do ludila?

(foto: Favim)

Ukoliko bolje upoznate seksualne sklonosti horoskopskih znakova, kao i način ili stil koji oni posebno preferiraju, imate veće mogucnosti da ulepšate ljubavni zivot. 

Pre nego što je odvučete u krevet, pogledajte koji je horoskopski znak i šta najviše voli u seksu.

Ovan: Uzbuđuje ih snaga muškarca

Ženske osobe rođene u ovom znaku su strastvene, drsko će vas gledati u oči i pozivati pogledom. Voli muževne i čvrste muškarce, da bude zgrabljena i bačena na krevet. Uzbuđuje je snaga muškarca u psihičkom i telesnom smislu.

Bik: Zavođenje i romantika

Ženu Bika uzbuđuje strpljiv ljubavnik. Mazite je i dugo pripremajte. Što joj više golicate maštu, više će vas želeti. Čaša crnog vina zagrejaće i onako vrelu krv, a intiman, nežan i topao zagrljaj uz romantičnu muziku u njoj će dodatno probuditi vatru. Zavođenje i romantika uzbuđuju je više od samog seksa. S njom nikad ne štedite na cveću i sitnim poklonima, a možete joj pokloniti provokativno intimno rublje. Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Blizanci: Brz sek s nogu

Žene Blizanci su kokete. Pre nego uopšte počnete s telesnim dodirima, morate je intelektualno uzbuditi. Ona voli igru reči, a kada se radi o erotskim pričama – tu je majstor zanata. Pričajte šta ćete joj sve raditi, idite u detalje, šapućite pikantne stvari. I još nešto: uzbuđuje je pomisao na neplanirani, brzi seks s nogu.

Rak: Dokaz ljubavi

Potrebno je osećanje podrške i potvrda da muškarac kojeg voli pripada samo njoj. Uzbuđuje je pomisao da pored sebe ima partnera koji voli samo njenu dušu i telo. Morate biti nežni, omogućiti joj potpuni intimni mir i sigurnost, beskrajno dugo je maziti jer se sporije zagrava. Voda je opušta, zato je odnesite u kadu punu mirisne kupke i zajedno napraviti mali gejzir strasti.

Lav: Dominacija

Lavicu hranite komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da lepšu i poželjniju ženu niste vidli. Ona se mora osećati kraljicom na pijedestalu svih vaših želja. Tretirajte je kao boginju ljubavi, hranite je dokazima vaše potpune naklonosti, odanosti i vernosti. I ne zaboravite da ona voli glamur. Uzbuđuje je vaš status i ugled.

Devica: Opuštanje

Nju morate naučiti kako da se opusti. Kada vodi ljubav, žena Devica stalno razmišlja je li dovoljno privlačna i čista pa se možda u toj njenoj osobini krije razlog zašto je uzbuđuje vođenje ljubavi u kupatilu. S njom vodite ljubav ujutro dok još nije stigla da se očešlja i sredi, kako bi shvatila da vam je privlačna i onda kada nije savršeno doterana.

Vaga: Udvaranje i donji veš

Vage vole da se budu zavedene. Čak i kada vas dugo godina voli i ljubi, uvek je morate zavoditi kao na početku veze. Ona je dušom i telom zavodnica i koketa, ali pazite, od vas očekuje lepe manire, nećete je impresionirati životinjskom požudom.

Škorpija: Strast bez stimulacije

Ono što je može uzbuditi je naboj i dramatičnost neke situacije. Ona je vrtlog strasti i ne treba je posebno stimulisati. Za nju ste otvorena knjiga i što je više bockate pričama o sočnom seksu, sve više ste u “opasnosti” da skoči na vas. Požudna, strastvena i dominantna, vladaće svim vašim čulima.

Strelac: Rizik

Uzbuđunje oseća uz rizik i neizvesnost, voli da bude viđena na “delu” ali i dovoljno zaklonjena od direktnih pogleda. Približite joj se otpozadi u trenutku kada se nagnula kroz prozor i gleda prolaznike. Stisnite se uz njenu pozadinu, čvrsto je držite za bokove i polagano je pripremajte za ono što sledi u krevetu.

Jarac: Oslobodite je stidljivosti

Jarac želi biti rob svojih strasti i nagona, ali je razum u tome sprečava. Vrlo teško se opušta, kontroliše svoj libido i stidi se svojih erotskih maštarija. Ohrabrite je i otvorenim pristupom u seksu pokušajte razbiti njen oklop suzdržanosti. Igrajte na kartu tako što ćete postaviti ogledala na zidove vaše spavaće sobe.

Vodolija: Vruća elektronska pošta

Voli neobične načine primanja ljubavnih poruka. Hirovita i provokativna, može delovati kao da je operisana od romantike. Varate se jer pojam romantike za nju ima sasvim drugačije značenje. Pošaljite joj vruću e- mail poruku u kojoj joj otkrivate svoje intimne želje, ili joj jednostavno pošaljite pismo u kojem, osim ljubavnih poruka ima opisa prizora pikantnih erotskih scena.

Riba: Romantika i masaža stopala

Riba ne zna da kaže ne. Priredite joj ugodnu i toplu atmosferu, mazite je i masirajte gde stignete (najbolje stopala). Uzbuđuje je maštovit ljubavnik koji će joj u jednom trenutku recitovati poeziju, a u drugom cepati odeću – ali i to morate činiti umetnički i sa stilom.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.