5 modnih trendova koji će obeležiti ovu jesen

(foto: Favim)

Jesen 2017. godine će biti obeležena upečatljivim detaljima, kao i retro dezenima koji evociraju prošlost i modu “sedamdesetih”.

Na kraju leta, modne blogerke, zajedno sa svetskim dizajnerima najavljuju glavne trendove koje ćemo viđati na ulicama svetskih metropola.

Iako se treba uvek držati klasičnih komada, savet modnih blogerki je da ih obavezno začinite nekom trendi krpicom ili asesoarom koji će vam dati izgled dame od stila.

Ovo su modni komadi koji će obeležiti sezonu pred nama:

Odela u jarkim bojama

Nova sezona stavlja akcenat na odela. Ona treba da budu u jarkim bojama, poput ružičaste ili izrađena od neobičnih materijala.

Torbice koje se nose oko struka

(foto: Instagram/emcee.studio)

Iako nas podsećaju na modu devedesetih, takozvane “pederuše” se ove godine vraćaju u velikom stilu. Dizajneri savetuju da birate modele od glatke kože, koje ćete lako uklapati uz sve odevne komade.

Duboke čizme

(foto: Instagram/life_fash4)

Što dublje, to bolje! Čizme preko kolena će odlično izgledati uz suknjice i haljine, ali i kada provire ispod dugačkih mantila.

Kineski motivi

(foto: Instagram/chikininababy)

Pravo sa letnjih kimona, kineski motivi se sele na jesenje odevne kombinacije. Najpre ćemo ih viđati na košuljama i sakoima, ali i na obući.

Kombinacija trenerke i čizama

Čizme izrađene od elastina, koji steže nogu oko članka su se pojavile prošle sezone, a ove će zapravo steći pravu popularnost. Ako ste dovoljno hrabri, kombinujte ih sa trenerkama, kažu modne blogerke. Pročitajte još:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.