Žene su strpljive: Muškarci ovih 10 stvari ne tolerišu u vezi

Kada je reč o emotivnim vezama, žene imaju mnogo više strpljenja u odnosu na muškarce. One imaju dosta razumevanja i shvataju da neće uvek sve teći savršeno glatko. Žene nisu savršene, već samo imaju mnogo više tolerancije.

Sledeće obrasce ponašanja žene lakše prihvataju u vezama, za razliku od muškog pola, piše portal Your Tango.

1. Konstantno korišćenje telefona

Uvek postoji neki posao koji treba da završite ili nešto da odradite, što vas ne može odvojiti od telefona čak ni kada večerate.

2. Selektivno pamćenje

Koliko puta treba da ponovimo istu rečenicu, zato što muškarac nije dovoljno skoncetrisan za slušanje?

3. Ekstremna lenjost ili neurednost

Svi mi imamo naše trenutke, ali da nikada nemate vremena da pospremite stvari oko sebe? Zaista? Kada je kanta udaljena tri koraka, a vi i dalje ne sklanjate smeće, očigledno postoji problem.

4. Očekivanje da druga polovina uradi sve kućne poslove

Žena radi po ceo dan, bilo da je reč o poslu, čuvanju i negi deteta ili kuvanju ručka, a partner očekuje da očisti kuću dok on gleda televiziju?

5. Ne trudi se da osmisli planove

Ne bi trebalo stalno samo jedna osoba da bira u koji klub treba da izađete ili u koji restoran da odete na večeru. Muškarci treba povremeno da osmišljavaju izlaske i tako prave iznenađenja svojoj lepšoj polovini.

6. Preterano druženje sa drugarima

Žene razumeju koliko je muškarcima važno da se druže sa svojom ekipom, baš kao što žene ne mogu da propuste kafu sa svojim drugaricama. Ali to nikada ne bi trebalo da bude izgovor kako bi napustili kuću i pobegli od neke obaveze.

7. Zanemarivanje partnera i zaboravljanje malih gestova

Mali gestovi su lep način da pokažete partneru da cenite sve što čini za vas.

8. Služenje belim lažima

Zašto imate potrebu da pričate glupe laži koje koristite kao argument? Uvek je bolje reći istinu i otvoreno razgovarati o tome.

9. Očekujete da dobijete, a ništa ne dajete za uzvrat

Veze se zasnivaju na davanju i dobijanju, imajte to u glavi.

10. Previše vremena provodite odvojeni

Vreme za sebe je jako važno, ali da se ne vidite danima ili nedeljama, govori da mu vaše prisustvo nije preterano bitno.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.