privlacnost

Kada je u pitanju igra privlačnosti i zavođenja, moglo bi se reći da su muškarci robovi svojih misterioznih, ženama nerazumljivih, standarda.

Iako se mi žene trudimo da ispratimo svaki frizerski i mejkap trend, i na taj način “zadamo domaći zadatak” ostalim pripadnicama lepšeg pola, moramo priznati da nas i te kako zanima šta pripadnici muškog pola misle o tome i da li te “novotarije” smatraju privlačnim ili ne.

***Ukoliko ste propustili: 9 modnih trendova na koje bi trebalo da zaboravite

Jedno naučno istraživanje došlo je do[tweetherder] 7 vrlo interesantnih stvari koje se muškarcima sviđaju kod ženskog pola[/tweetherder] a sada ćemo vam otkriti i koje:

1. Pomenuta studija je pokazala da muškarci vole lep osmeh kod žene. Privlačni su im blistavo beli zubi. Dakle, higijena usana i zuba im je među najbitnijim stvarima.

2. U jednom časopisu socijalne psihologije, ukazano je na direktnu vezu između crvene boje i efekta koji ostavlja na muškarca. Crveni ruž, crvena haljina ili veš, pun su pogodak!

3. Iako su za sada mršavije devojke ideal ženske građe na modnim pistama, istraživanje sprovedeno na Novom Zelandu pokazalo je da muškarci vole kada su proporcije obima struka i kukova bliže razmeri 7:10, nego 9:10.

*** Ovo su mitovi o muškarcima u koje ne bi trebalo da verujete

4. Istraživanje je pokazalo da muškarci vole više ženske glasove, za razliku od onih dubljih. Što naravno ne znači da svoj “bejbi glas” treba da koristite u javnosti.

5. Plavuše možda deluju zabavnije, ali da li su one zaista atraktivnije muškarcima? Jedno istraživanje iz 2008. godine pokazalo je da su brinete bile muški favorit, kao i da dužina kose ne igra posebnu ulogu.

6. Jedno istraživanje iz časopisa eksperimentalne psihologije pokazalo je da muškarci, nasuprot uvreženom ženskom mišljenju, vole kada devojka na sebi ima što manje šminke.

7. Duge ženstvene ruke još jedna su atribut koji se muškarcima sviđa kod žena.

Izvor: byrdie.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.