Postanite prava zavodnica uz ove trikove (foto: apetogentleman.com)
Postanite prava zavodnica uz ove trikove (foto: apetogentleman.com)

Nešto što muškarcima uvek godi je žensko zavođenje – iako žene često smatraju da im je fizički izgled dovoljan kako bi privukle muškarca, sitnice su ono što njih prvo osvaja.

Ovo je 8 tajni zavođenja koje uspevaju kod svakog muškarca. Isprobajte ih i uživajte u flertovanju.

1. Jednostavnost

Muškarcu vole kad im devojka jednostavno priđe i kaže: “Zdravo!”. Mnogi muškarci vole kada je žena direktna i kada preuzme kontrolu, ali na prijateljski i duhovit način. Osmeh i jednostavno pitanje olakšaće početak razgovora.

2. Zadirkivanje

Razigrane i zabavne devojke zanimljive su svakom muškarcu. Ako se devojka ponaša kao jedan od njegovih prijatelja i prihvata šalu, samo će mu se još više dopasti.

3. Pristupačnost

Pristupačne devojke koje se ne stide da pokažu da su zainteresovane dobijaju veliki plus kod mušakaraca. Oni će lakše prići devojci koja se ponekad odvoji od svojih prijateljica i društva. Još jedan savet: oni obožavaju dame u nevolji – kada je ženi potrebna pomoć, muškarac će brže-bolje uskočiti jer na taj način može da uživa u ulozi “spasitelja”.

4. Govor tela

Prijateljski govor tela jako je važan u zavođenju. Mnoge žene ne shvataju da ponekad izgledaju ljutito i nedostupno. Položajem tela mu pokažite da vas zanima, a ruke nikako ne smete držati prekrštene na grudima jer tako izgledate odbojno i nedostupno.

5. Osmeh

Kad vidi da se devojka zabavlja i smeje, muškarac će poželeti da je upozna i postane deo njenog života. Možda zvuči čudno, ali osmeh je muškarcima najseksipilnija stvar na ženskom telu!

6. Dodirivanje

Ovlaš dodirnite njegovo rame, ruku, koleno ili donji deo leđa. Muškarci obožavaju dodire, ali samo ukoliko nisu prenapadni.

7. Slušanje

Imponuje im kada vide da su zanimljivi ženama i kada ih one podrobno i s interesom slušaju dok im pričaju o svom poslu i interesima.

 8. Komplimenti

Pohvalite njegov izgled, pitajte ga gde vežba… Kao i žene, i muškarci vole da primaju komplimente, a ovo je i savršena prilika da ga dodirnete kad već hvalite njegovo telo.

Izvor: 24sata.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.