Šta muškarci PRIMEĆUJU na ženi tokom SEKSA?

(foto: thatsallaboutlove.wordpress.com)
(foto: thatsallaboutlove.wordpress.com)

Kada treba da vodimo ljubav sa svojim partnerom prvi put to uvek predstavlja veliko opterećenje. 

Gomila pitanja se vrti po našim glavama. Možda mu se dopadaju moje noge u farmerkama, ali kada vidi celulit sigurno će se razočarati. Da li će mu zasmetati strije? Da li će primetiti da se nisam baš najbolje izdepilirala?

Odgovor je jednostavan: neće.

To što mi ponekad umemo da budemo isuviše fokusirani na mane vlastitog tela ne znači da ih i drugi vide pod lupom. Osim toga, jednom muškarcu će se dopasti trud koji je uložen da zbog njega da izgledamo što je bolje moguće, ali kada dođe do seksa neće obratiti pažnju ni na jednu stavku koja nas muči. Međutim, primetiće mnoge stvari koje mnoge žene stave u drugi plan.

Žensko telo je, po pravilu, veoma privlačno muškarcu, ali ukoliko u krevet odvede savršeno zgodnu devojku koja nepomično i stegnuto leži i prepušta njemu svu inicijativu, verovatno neće biti baš najzadovoljniji. Sa druge strane, žena koja uživa u svom telu i ne stidi se da ga zavede, probudiće snažan nalet strasti u njemu. Priljubi svoje telo uz njegovo i daj mu do znanja da ga želiš.

Nemoj da sakrivaš pogled. Sasvim je okej da povremeno zažmuriš i prepustiš se strastima, ali ukoliko ne ostvarite nikakav kontak pogledom pomisliće da ne želiš da budeš tu ili, još gore, da maštaš da si sa nekim drugim. On će svakako primetiti, i to će ga dodatno uzbuditi, ako budeš sa uživanjem posmatrala svoje i njegovo telo, a najveći afrodizijak će mu predstavljati prodoran pogled pravo u oči, koji govori da si uzbuđena onoliko koliko je i on.

Osim pokreta i pogleda, on će obratiti pažnju i na tvoj dah. Ako je on ubrzan i otežan, njegov užitak će biti utoliko veći, jer nije samo on taj koji uživa u razmeni strasti.

Izvor: Zezancija.info
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.