pozitivne-afirmacije-20

Svaka misao koju mislimo, svaka reč koju izgovorimo, sav naš unutrašnji dijalog jesu afirmacije, bile one pozitivne ili negativne. Neprekidno u sebi potvrđujemo značenje svih onih reči koje u toku dana izgovorimo naglas ili u sebi. Ovaj svakodnevni veliki protok unutrašnjih potvrda, afirmacija o svemu onome o čemu mislimo i u šta verujemo, svakodnevno kreira naše životno iskustvo.

Pozitivne afirmacije su uglavnom kratke izjave, ciljno odabrane da vrše promenu na određene podsvesne sisteme verovanja, koji nas blokiraju. Cilj je da se negativna unutrašnja verovanja potkopaju i zamene pozitivnim, izabranim verovanjima, koja će raditi na našu dobrobit umesto na štetu.

To je unutrašnji mentalni trening kojim želimo da isperemo negativan, destruktivan unutrašnji dijalog i zamenimo ga pozitivnim i kreativnim.

Evo nekoliko primera pozitivnih afirmacija sa kojim možete započeti dan, koje će vam bez sumnje izmamiti osmeh na lice, učiniti da se uživate u sadašnjosti, ali i da se radujete budućnosti.

pozitivne-afirmacije-19 pozitivne-afirmacije-18 pozitivne-afirmacije-17 pozitivne-afirmacije-16 pozitivne-afirmacije-15 pozitivne-afirmacije-14 pozitivne-afirmacije-13 pozitivne-afirmacije-12 pozitivne-afirmacije-11 pozitivne-afirmacije-10 pozitivne-afirmacije-09 pozitivne-afirmacije-08 pozitivne-afirmacije-07 pozitivne-afirmacije-06 pozitivne-afirmacije-05 pozitivne-afirmacije-04 pozitivne-afirmacije-03 pozitivne-afirmacije-02 pozitivne-afirmacije-01

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.