Zabrinjavajući trend: Žene koriste ove vaginalete za šljokičave orgazme!

Postoje različiti načini da začinite svoj seksualni život, od “akrobatskih” poza do upotrebe seksualnih igračaka.

Postoje, zapravo, brojne stvari  koje možete uraditi, a za koje znate da ne mogu ugroziti ni vaše ni zdravlje vašeg partnera. Međutim, na tržištu se pojavila jedna “novotarija” koja je za kratko vreme zaludela žene širom sveta, a koja može i te kako ugroziti njihovo intimno zdravlje.

Ukoliko ste propustili: 8 grešaka koje ugrožavaju vaše intimno zdravlje

Naime, kompanija Pretty Woman Inc. prodaje kapsule koje u sebi sadrže šljokice u različitim bojama, po imenu Passion dust intimacy capsules.

Ove kapsule bi se trebalo umetnuti u vaginu pre ili u toku seksualnog čina, a na zvaničnom sajtu kompanije piše sledeće:

“Jedina svrha ovih kapsula je da vaš vaginalni sekret dodatno začine, kako bi vaše iskustvo vođenja ljubavi bilo ugodnije i zabavnije, ne samo za vašeg partnera već i za vas. Što se više uzbudite, to će se kapsula pre razgraditi, ispustiti prašinu strasti i stvoriti šljokičasti orgazam.”

Ukoliko ste propustili: Ženski orgazam predstavljen u 6 predivnih animacija

Ovaj neočekivani “vaginalni” trend je naišao na oštru osudu lekara širom sveta, a doktorka Jen Gunter je na svom blogu napisala : “Ako je nešto bezbedno za vaše usne, to ne znači da je bezbedno i za vašu vaginu. Postoji mogućnost da kapsule oštete dobre bakterije koje žive u vašoj vagini, zbog čega može doći do različitih upala i infekcija.”

Izvor: Allure
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.