Udate ili neudate: Koje žene najčešće glume orgazam?

(foto:favim.com)
(foto:favim.com)

Kada je sex u pitanju žene su izuzetno mudre i lukave – u stanju da odglume orgazam i da jači pol navedu da pomisle da je sve ok, i kad nije. U nastavku teksta pročitajte ko više glumi orgazam, udate žene ili slobodne?!

Ako ste se ikada pitali da li seks češće glume udate ili neudate žene, odgovor je da jednostavno nema pravila. Ukoliko je žena ispunjena i srećna, neće imati potrebu da glumi, u suprotnom- hoće!

Istraživanja su pokazala da čak 68% žena glumi orgazam i da su žene tome sklonije od muškaraca. Naravno, ponekad.

Ali, zašto ovo žene uopšte rade?

Najčešće je to da ne bi povredili osećanja jačoj polovini tj. da se oni ne bi osećali loše.

Nešto više od 60% žena j potvrdilo da su to radile na početku veze jer nisu dovoljno poznavale partnera da bi im otvoreno rekle šta vole, a šta ne. Gluma u stvari predstavlja najbezbolnije rešenje po sve. Kada je reč o ženama koje su duže vreme u vezi ili braku, one najčešće glume da se druga strana ne bi brinula da nešto nije u redu.

Kada je reč o vezama za jednu noć, gluma se retko dešava. Žene u tim slučajevima su slobodne reći šta god žele, tražiti šta im je volja i ne brinu se za osećanja partnera jer nemaju potrebu da zaštite partnera.

Samo 40 % njih kaže da u braku glumi orgazam. Verovatno zbog toga što se osećaju slobodnije, a samim tim žele da im sex bude dobar.

Ukoliko i vi glumite orgazam, mi vam predlažemo da je poštenije da sa vašim partnerom popričate o tome. Svakako je bolja varijanta šačica iskrenog razgovora, a ne loš sex ceo život. Poradite na vašem seksualnom životu, svako od nas je drugačiji i svako voli različite stvari. Nemojte se ustručavati da to i kažete. Zajedničkim snagama ćete uspeti da vaš seksualni život učinite boljim i zanimljivijim.

Izvor: index.hr
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.