VIDEO: Inspirativna reklama koje će učiniti da zavolite svoje nesavršenosti

Ako ne možete da zamislite svoj dan bez nanošenja nekoliko slojeva pudera, savetujemo vam da pogledate klipove u nastavku teksta!

Postoji veliki broj različitih estetskih problema koji mogu učiniti da se stidite svog lica i da svakodnevno koristite različite mejkap proizvode kako biste ove mane makar malo prikrili. Bilo da vas muče ožiljci, akne, depigmentacija ili bilo koja druga nesavršenost, vreme je da svoje “mane” – zavolite!

Poznata kozmetička kuća je za promovisanje svojih novih proizvoda angažovala dve devojke koje su celog života patile zbog svojih problema sa kožom.

U promotivnim spotovima, ove devojke su sa gledaocima podelile svoje dirljive ispovesti koje će vas ganuti i podstaći da porazmislite o pravom značenju reči “lepota”.

Cheri Lindsay je omladinski odbojkaški trener. Oduvek ima vitiligo, kožno oboljenje koje karakterišu nepravilni pečati kože bez pigmenta. Šminka se samo kada hoće da pruži priliku drugim ljudima da je upoznaju onakvu kakva je u duši, a ne prema tome kako izgleda.

Još od ranog puberteta, Cassandra Bankson muku muči s gnojnim aknama.Tokom odrastanja, svi živi su joj se smejali, a ona se od sramote skrivala pod slojevima šminke. Ona danas koristi svoje pravo lice da inspiriše druge ljude sa sličnim problemima da i oni sami smognu snage da svima pokažu ko su i šta su.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.