Za nju ne postoje granice: Priča o manekenki koja je rođena bez nogu!

Kanya Sesser-11

Kada pomislite na manekenke koje reklamiraju donji veš, šta vam prvo pada na pamet? Savršeno oblikovana kosa? Nežna koža? Izvajano telo i proporcionalne mere? Ovo su neki standardi koji važe za sve lepotice danas. Ili bar za većinu. Jer postoji jedna manekenka koja ruši sve barijere i sve ono što smo mislili da znamo o lepoti.

Kanya Sesser-1

Njeno ime je Kanya Sesser. Ova 23-ogodišnja devojka sa Tajlanda je rođena bez nogu i kao beba je ostavljena ispred budističkog hrama. U petoj godini je usvojio par iz Portlanda u Oregonu. Ona sada živi u Los Anđelesu i zarađuje hiljadu dolara dnevno kao manekenka za donji veš i u isto vreme ruši ljudima sve predrasude.

Kanya Sesser-8

“To je nešto veoma zabavno i pokazuje moju priču”, kaže Kanya. “Ja sam drugačija i to je seksi. Ne trebaju mi noge da bih bila seksi.”

Kanya Sesser-5

Kanya je započela da radi kampanje za velike modne kuće kao što je Billabong sa 15 godina. Nije prošlo mnogo i kompanije koje proizvode rublje su je zapazile, te uključile u svoje reklamne kampanje i ona je tu našla svoj pravi poziv.

Kanya Sesser-6

“Uživam da zarađujem novac od toga i ujedno pokazujem ljudima kako može da izgleda lepota.

Kanya Sesser-3

Radila je još i za brendove poput Nike, Rip Gurl i Volcom, a svoju liniju održava stalnom vožnjom skejtborda, skijanjem i surfovanjem. Ona ne voli da koristi kolica, već se skoro svuda vozi skejtom.

Kanya Sesser-10

A kada ne pozira u  izazovnom rublju, vredo trenira za Paraolimpijadu 2018. godine u disciplini mono-skijanja. Kanya je oduvek uspešno prevazilazila sve prepreka u životu, pa se nemojte iznenaditi ako je budete videli za par godina u Južnoj Koreji, čak i na postolju. Mi joj želimo svu sreću u tome.

Izvor: Diply.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.