WYCON Cosmetics stigao i u Big fashion

U prisustvu velikog broja posetilaca i poznatih ličnosti, u sredu je otvoren i treći prodajni objekat WYCON Cosmetics u prizemlju Big Fashion šoping centra.

Tim povodom, ovaj poznati kozmetički brend obradovao je prvih 300 posetiteljki poklon ruževima za usne iz najnovije kolekcije Puppy Motel.

Pored profesionalnih šminkera koji su na događaju šminkali posetiteljke BIG FASHION centra i savetovali ih u vezi sa trendovima za predstojeću sezonu jesen/zima 2017/2018, podršku otvaranju pružila je i popularna pevačica Goca Tržan.

(foto: PR)

“Negovana koža je beauty savet broj jedan. Ako nemate dobru kožu koja je negovana i besprekorna ni jedan proizvod vam neće pomoći. Sledeća stvar koja je važna jeste da ne preterujete, naročito kada je reč o obrvama i korišćenju hajlajtera. I na kraju, svaka šminka se, kao i garderoba, prilagođava prilici”, rekla je Goca, ističući da su njena dva omiljena WYCON proizvoda maskara i proizvodi za iscrtavanje obrva.

(foto: PR)

U današnje vreme važno je ostati dosledan sebi i negovati autentičan izgled. Šminka ne treba da sakrije ličnost žene, već da pojača i istakne njenu harizmu. Šminka je tu da ohrabri dame da budu ono što jesu, da istakne njihovu individualnosti i pruži dodatno samopouzdanje” – poručuju profesionalni make up artisti koji su ovom prilikom savetovali žene kako da na najbolji način istaknu svoju lepotu.

WYCON je vodeći brend na tržištu Italije, dok je širom sveta prisutan sa preko 200 radnji u 12 zemalja. Ovaj brend, koji u Srbiji trenutno ima tri radnje, predstavlja jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine koji se, pored odlično izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, posebno ističe svojim italijanskim poreklom i proizvodnjom. Upravo je to recept za uspeh i beskompromisan kvalitet proizvoda iz bogatog WYCON asortimana koji uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.