Reši se peruti: Isprobaj novi Head & Shoulders šampon sa mirisom lavande!

(foto: PR)

Ako ste ikada prošli prstima kroz kosu i završili sa belim pahuljicama po odeći, verovatno znate koliki problem može predstavljati pojava peruti!

Za mnoge, perut je izvor nesigurnosti – zato je Head & Shoulders predstavio svoj novi Nourishing Care šampon sa 3Action formulom, obogaćen esencijom lavande i posebnom inovacijom za kosu, kožu glave i vaša čula.

Head & Shoulders veruje da žene nikada ne bi trebalo da prave kompromise, naročito kada je u pitanju nega kose. Kako bi dame svoju kosu i kožu glave, uz divno mirisno iskustvo pranja, održale zdravom, naučnici Head & Shoulders-a su iskoristili 50-godišnje znanje i poslednju inovaciju da razviju novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa 3Action formulom obogaćen esencijom lavande. Sada žene zaista mogu da imaju sve – čulno iskustvo koje priželjkuju, negu kože glave koja im je potrebna i prelepu kosu koju žele!

(foto: PR)

Novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa esencijom lavande, kao vodeći šampon za lepotu, brine o vašoj kosi. Njegova formula stvorena je kombinacijom sila nauke i prirode za divnu kosu bez peruti, a naslanja se na uspeh inovativne i nagrađivane 3Action formule ovog brenda.

Head & Shoulders dermatolog, Dr Ilize Lefkovic, objašnjava:

“Kao dermatolog, često moram da podsetim svoje pacijente koji imaju perut da treba da brinu o koži svoje glave, kao što brinu o ostatku svoje kože. Zato, preporučujem novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon, jer uz njega žene ne moraju da prave kompromis između zdrave kože glave ili lepe kose. One sada, zaista, mogu imati sve.”

Head & Shoulders 3Action formula u samo jednom lakom koraku stvara snažnu osnovu za otporniju kosu, meku na dodir i bez peruti:

ČIŠĆENJE – sa poboljšanom penom sačinjenom od finih mehurića koji ne pucaju lako, efikasno spira perut i višak sebuma.

ZAŠTITA – mikro-minerali zalaze dublje u mesta gde je nastanjena gljivica koja izaziva perut.

HIDRATACIJA – doprinosi da kosa u trenutku deluje hidriranije, ostavljajući je glatkom, mekanom i punom života.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.