“Usudi se” – Najveći humanitarni motivacioni seminar na našim prostorima

(foto: weheartit.com)

Ljudi već godinama proučavaju uspeh kao posebnu kategoriju i traže one fine niti koje se provlače kroz njegove različite oblike. Uspeh više nije tajna i dostupan je svima!

Seminarom “Usudi se” spojićemo dve divne stvari. Humanost, kao jednu od najdragocenijih ljudskih osobina, koja kada se sprovede u delo može čitavo čovečanstvo podići na viši nivo. I motivaciju, kojom svakog pojedinca oslobađamo nepotrebnih stega i dajemo mu znanje i podršku da svoj život oblikuje po svojim željama i snovima.

Usudi se da:

  • Oživiš svoje ideje, da ih izgovoriš naglas i zapišeš.
  • Ukradeš vreme nevažnim stvarima i uložiš ga u svoj uspeh.
  • Svoje nekorisne navike zameniš isprobanim i efikasnim.
  • Ne pristaneš na prosek, već da zahtevaš izuzetnost.
  • Budeš radoznao, da čuješ iskustvo, da pogledaš rezultate i onda proceniš da li zaista vredi.
  • U tvojim izborima prevagne ono šta želiš da se desi, ne ono čega se pribojavaš.

Upoznajte trenere, osnivače NLP Energy House

Milica LAVA Nikolić

Milica Lava Nikolić je već osam godina posvećena pomaganju pojedincima da, promenom načina mišljenja i brisanjem ograničavajućih uverenja, ostvare uspehe na svim nivoima – kako u ličnim odnosima, tako i u profesionalnom životu. Zahvaljujući veštinama koje je stekla, Lava je ostvarila i jedan od svojih najvećih snova iz detinjstva – danas je uspešan pevač i kompozitor.

Darko Cvetković

Doktor Medicine, NLP Trainer, Reiki Master, dugi niz godina radio u internacionalnoj korporaciji na visokim menadžment pozicijama. Kroz treninge i obuke prodajnog tima beležio izrazite poraste prodaje u 5 zemalja Balkanskog regiona. Bogato praktično iskustvo u direktnoj prodaji, rukovođenju timovima objedionio je sa veštinama NLP-a u jednostavne i lako prihvatljive radionice i treninge.

(foto: NLP Energy House)

**********************

Seminar se održava u Beogradu, 06. oktobra u Envoy Conference Centru, na adresi Gospodar Jevremova 47, u 19h. Cena ulaznice je 1200,00 RSD, a prikupljena sredstva biće donirana Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Dodatne informacije i rezervacije na:

Mail: info@nlpenergyhouse.com

Telefon: 069 15 17 888.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.