Slavica Squire promoviše novu knjigu

Slavica Squire svojim radom i životom inspiriše ljude da ostvare svoje snove i postanu najbolja verzija sebe, da žive srećno, da postanu još uspešniji u svemu što rade i da se okruže ljubavlju. Slavicu karakteriše optimizam, odlučnost i energija kojom pokreće sve(t) oko sebe.  Godine 2004. počinje sa prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top-menadžere, 2006. osniva prvi NLP Institut, a 2008. i prvu Coaching Akademiju u Srbiji.

Ukratko o knjizi

Najbolja osveta od svih je sreća- Slavica Squire

Oslobodite svoje resurse koji su zarobljeni emocijama ljutnje i besa, i podarite sebi krila da poletite dalje i da živite život kakav zaslužujete. Jer kada oprostite nekome ko vas je duboko povredio, to je čin vašeg ličnog napretka i opraštanja samom sebi, a iz toga proizilaze dozvola i snaga da ostvarite svoje snove.

Sve što treba da uradite je da postupite po uputstvima iz ove knjige, koja ima za cilj da vam pruži konkretne, praktične, isprobane alate i metode, čijom upotrebom lako možete da se rasteretite, da postanete uspešni i srećni, i da to ostanete bez obzira na sve.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.