condoms-a8kk

Čini se da škole ne vole đake koji su previše iskreni. Ili profesori ne poznaju sarkazam. Koji god da je razlog, skoro svi smatraju da nije opravdan da bi jedna učenica zbog svojih odgovara suspendovala iz škole.

Ovaj slučaj predstavlja klasičan primer kada je dete prepametno, ali na svoju štetu. Objektivno gledano, ona je zadatak odradila perfektno. Poenta kviza je bila da se daju odgovori i reakcije na najčešće izgovore koje neiskusni mladići i devojke serviraju jedni drugima, a koji opravdavaju nekoriščenje kondoma prilikom seksualnih odnosa, a od učenika se zahtevalo da daju prave i iskrene odgovore na te prigovre. Upravo to je i četrnaestogodišnja Kanađanka i uradila. Doduše u malo vulgarnijoj formi i bolno iskreno, ali je pogodila tačno u metu sa svojim odgovorima koji su jasno pokazivali da nikada, ali nikada ne treba imati seks bez zaštite.

Na izgovor “Ne brini, na piluli sam”, njen odgovor je bio: “Ne želim sidu”, na prigovor “S kondomom se ne osećam najbolje, želim da bude što prirodnije”, ona je odgovorila: “Ni ja se u trudnoći neću osećati dobro”. Jedan od prigovora je bio i “Kondomi su grozni i ljagavi, mrzim ih”, ona je napisala: “I bebe su”. Jedni od najsmešnijih odgovara su bili na izgovor: “Nemam kondom kod sebe”, na šta je ona napisala: “Nemam ni ja vaginu kod sebe”, i “Preskupi su”, “I bebe i lečenje polnih bolesti su takođe.”

Pogledajte još neke odgovore koje je napisala na ovom zadatku iz predmeta Seksualno obrazovanje, pre dve godine, ali je njena starija sestra nedavno podelila na društvenim mrežama sa svima fotografiju testa i razlog zbog kog je njena mlađa sestra suspendovana iz škole. Doduše ponajviše zbog psovki u tekstu, ali ako bi svaka devojka poslušala njene savete, svi bi mogli da pređu preko par vulgarnosti zarad zdravlja i sprečavanja maloletničkih trudnoća. Pored fotografije je napisala da je veoma ponosna na nju i da joj se divi u kakvu je snažnu mladu ženu izrasla. I mi takođe.

Izvor: Cosmopolitan.com.au
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.