Svi su oduševljeni ovom devojkom: I vi ćete je obožavati kada je vidite

Barbie je plus-size model koju svi obožavaju (foto: Instagram)
Barbie je plus-size model koju svi obožavaju (foto: Instagram)

Žene su pod stalnim pritiskom da ispune neke bizarne standarde lepote. Uprkos činjenici da se lepota ispoljava na najrazličitije načine, mediji, a naročito modna industrija, je pokazuju kroz nezdravo mršave lepotice. To, bez sumnje, stvara mnogo problema u društvu, naročito kada su poremećaji u ishrani kod mladih osoba u pitanju. Međutim, jedna kompanija koja proizvodi veš je želela da uradi nešto drugačije i našto zaista sjajno. Njihova poslednja kampanja pokazuje pravu lepotu, ne pogrešne norme koje nameće industrija. I prelepa manekenka koja reklamira liniju donjeg veša je Barbie Ferrieira, koja pokazuje [tweetherder]kako se zaista treba osećati u sopstvenoj koži[/tweetherder].

Radila je mnoge modne kapanje i editorijale (foto: Instagram)
Radila je mnoge modne kapanje i editorijale (foto: Instagram)

Barbie je na prečac osvojila insternet i postala veoma popularna ne samo zbog svoje lepote, već i načina na koji pokazuje kako treba da volimo sebe.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Ova manekenka iz Njujorka je već radila mnoge kammpanje i edotorijale za modne magazine. Uz brojne modele skoro na rubu anoreksije, svima prija da vide nekoga ko je zaista zadovoljan svojim izgledom i pokazuje da lepota ne dolazi samo u jednom obliku.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Barbie, međutim, često kritikuju zbog netipično manekenskog izgleda, ali ona ipak ponavlja da joj je ljubav prema sebi i dalje na prvom mestu. “Mislite da sam debela? Ali meni to tako dobro stoji”, našalila se ona u jednom intervjuu. Snažna poruka koja pokazuje koliko je ona zapravo jaka devojka.

(foto: Galoremag.com)
(foto: Galoremag.com)

Njen divan stav je nešto što se dopada svima, a ako ipak postoji neko u modnoj branši kome smeta, to mnogo govori o njima i njihovom brendu. Ona zna ko je i šta želi, i ostaje dosledna sebi do kraja.

Izvor: Diply.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.