(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Bez obzira šta mislili o njoj, kao i o tome da li je njena slava zaslužena ili nije, ne možete poreći jedno. Kim Kardashian je jedna od najpoznatijih osoba na planeti i skoro da ne postoji osoba koja nije čula za ovu rijaliti zvezdu.

Svaki dan njenog života ostaje zabeležen i ispraćen na društvenim mrežama ili na stranicama žute štampe, a fotografi se utrkuju ko će napraviti više snimaka zvezde rijalitija U korak sa Kardašijanovima. 

Sve te kamere i fotoaparati koji se neprestano nalaze oko Kim rezultovali su time da 35-godišnja zvezda bude sređena 24 sata dnevno kako bi predupredila svaki pokušaj da je neko ovekoveči u izdanju u kom ne želi da bude viđena.

Ipak, svest da će ta fotografija obići svet ju je učinila robom savršenog izgleda, tako da Kardashianova provodi 2 sata dnevno samo u šminkanju i sređivanju frizure. Kako ne bi bila besposlena za to vreme ona, prema sopstvenom priznanju, proverava mejlove i šta se to dešava na društvenim mrežama.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Iako je prošle godine učinila planetarno popularnim trend konturisanja, ona ove godine smatra kako je novi način šminkanja koji treba ispratiti tzv. strobing, odnosno, tehniku korišćenja iluminatora i hajlajtera za isticanje određenih delova lica, bez bronzera.

Ipak, kako sama kaže, ostaće verna konturisanju nosa koje je toliko dovedeno do savršenstva da mnogi veruju da je operisala nos.

https://www.youtube.com/watch?v=D8lC0SNS1Dw

Izvor: Blic Žena
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.