Zadnjica o kojoj sanjaju mnoge žene (foto: Instagram)
Zadnjica o kojoj sanjaju mnoge žene (foto: Instagram)

Vremenom su se standardi lepote promenili i umesto zanosnih oblina ili tankog struka, izgleda da se sada sve vrti oko zategnute i privlačne zadnjice.

Danas ne samo da možete da kupite brus pomoću kog ćete dobiti dekolte iz snova, već postoje i posebne farmerke za podizanje zadnjice, donji veš sa umecima i jaatučići za guzu, dizajnirani specijalno da naglase vašu pozadinu i privuku poglede.

Svi ovi proizvodi su zgodno rešenje dok ne postignete zadnjicu o kojoj maštate, pa ćemo vam pokazati kako da uz lake vežbe zategnete guzu i dobijte pravu pozadinu na kojoj bi vam pozavidela i sama Jennifer Lopez.

1. Podizanje nogu

Lezite na leđa i oslonite se na laktove. Podižite obe noge istovremeno ili jednu po jednu u serijama od 10 ponavljanja.

2. Čučnjevi

Nisu nimalo laki, ali se zaista isplate. Ključno je da se ne naginjete previše napred i težinom se oslanjate na pete. Noge treba da su rastavljene u nivou ramena, a leđa ispravljena, i mišići zategnuti.

3. Most

Ovo je odlična vežba ne samo za zadnjicu već i za leđa i butine. Bitno je čvrsto zategnuti zadnjicu dok se podižete i spuštate, čak i ako osećate da vam mišići gore.

4. Izbačaj nogom

Možete raditi izbačaj nogom napred, nazad ili sa strane, kako vam je najlakše. Bitno je odraditi od 15 do 30 ponavljanja u seriji i za tren oka ćete imati zategnute noge i zadnjicu baš poput J.Lo.

5. Planinarenje

Ovo je sjajna vežba za celo telo. Ako srce počne ubrzano da vam lupa i obilno se znojite, znajte da je radite ispravno. Ukoliko ne možete brzo, probajte najpre da polagano prelazite s noge na nogu, pogižući ih do grudi.

6. Supermen

Ova vežba je odlična za ceo zadnji deo tela. Deluje jednostavno, ali je zpravo prilično teška. Lezite na stomak, rastavite noge i zategnite i držite noge ispravljene oko 5 sekundi, pa opustite. Ponovite 3 do 5 puta.

7. Izabačaj noge naviše

Slična vežba podizanju noge, ali umesto da ležite na leđima, oslanjate se na laktove i izbacujete nogu napred nazad. Možda izgleda jednostavno, ali kada uradite 3 serije od 15 poanvljanja na svakoj nozi, pošteno ćete se preznojiti, ali verujte da ćete biti prezadovoljni rezultatima.

Izvor: Herbeauty.co
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.