Kraljice lepote: Sve o ženama Vagama

(foto: starlitmakeup)

Žena Vaga je veoma promućurna. Ona sve jako dobro ume i razume. Ona je uvek korak ispred svih.

Vredno radi na svom boljitku i nikada ne posustaje u nameri da postigne svoj cilj. Ona ima određenu dozu lukavosti u sebi koja joj značajno pomaže u poslu, ali i u životu. Prirodno ima urođen dar da dobro “skenira” ljude, pa će uvek umeti da odabere adekvatnog poslovnog, ali i životnog partnera. Ona sve jako dobro proračunava, ništa ne prepušta slučaju i uvek konstantno radi na tome da neke lepe stvari koje postoje zaista i srede, te da održe svoje jako dobre poslovne pozicije. Kada je reč o poslu, veoma su neustrašive.

U stanju su da rizikuju i tamo gde mnogi ne bi rizikovali, a opet, s neke druge strane, taj rizik od njih uglavnom i napravi poslovno sposobne osobe.

One umeju da budu na najnižoj poslovnoj lestvici bez kompleksa i da se korak po korak, stepenik po stepenik, penju naviše. Istovremeno, mogu da budu izuzetno dobri rukovodici. One se ne plaše ikakve odgovornosti i streme ka tome da se nađu u dobroj poziciji, koja možda mnogima ne bi bila prijatna, ali se one u istoj mogu osećati vrlo komforno.

Vaga u ljubavi

Vaga je znak kojim vlada Venera, zato žena Vaga traži potpunu hrmoniju u vezi. U ljubavi, Vaga traži ravnotežu, za nju je savršen partner onaj koji će je obasipati sa papirnim srcima i buketima cveća. Žena Vaga uživa da je voljena, i biće potpuno posvećena osobi koju izabere. Iako su vage na izgled staložene i pribrane, kada se opuste, mogu biti vrlo razigrane i romantične. Žena Vaga ne igra igara kada se zaljubi. Ona je veoma nepristrasna i ponekad bolno iskrena.

Ako planirate da osvojite osobu rođenu u znaku vage, budite uporni i spremni na raznorazne transformacije. Pažljivo je posmatrajte i pokušajte da joj predstavite sebe u onom svetlu, kakvim bi ona volela da ste. Nemojte joj kontrirati, jer će je to sigurno deprimirati. Kada je reč o talentima, žene vage su umetnice bez premca. One jako dobro umeju da stvore, stvaraju, a njihova dela su uglavnom unikatna i neponovljiva.

Vaga u vezi

Žena Vaga će sa svojim širokim pogledima, uspostaviti jaku vezu sa partnerom, jer će u argumentima partnera moći da vidi i njihovu stranu. Njena logika i racionalno ponašanje će često pretvriti i najžučnije rasprave u mirnjie pregovore. Žena Vaga u vezi oscilira između dominantne i podređene osobe u zavisnosti šta odgovara trenutnoj situaciji. Vaga u vezi želi osobu u kojoj će imati podršku i koja će moći da je posavetuje. Žena Vaga se dobro slaže sa sledećim znakovima u astrologiji: vodolija, blizanci.

Vaga i prijateljstva

Sposobnost da se izabere prava opcija kad ima mnogo mogućnosti, može često da izazove neodlučnost kod žene vage. Žena Vaga vas može izfrustrirati kada ne može da se odluči koji film ćete gledati, ali ruku na srce; njeno kolebanje znači da želi da donese najbolju odluku za vas. One su odlični prijatelji, i uzeće u obzir vaš ukus, vaše želje i potrebe, kao da su njihove. Žena Vaga jako voli društvo, i potpuno će se predati prijateljima i porodici. Žena Vaga će se najčesće družiti sa lavom i strelcem.

Vaga i seks

Žena Vaga je intelektualac kao i ostali ženski vazdušni znaci, Vaga tretira seks kao mentalnu vežbu. Njen pristup u spavaćoj sobi je da uzima u obzir svoje potrebe, kao i potrebe njenog ljubavnika što proizilazi u želju da zadovolji.  Žena Vaga je nadaren i privlačan seksualni partner koji ceni osobe spremne da udovolje i njenim potrebama. Žena Vaga će se uvek truditi da dostigne fizičko savršenstvo sa svojim partnerom.

Vaga i moda

Obdarena odličnim ukusom Vaga nikada nije bila u problemu kako da se obuče, čak i ako joj je potrebno malo više vremena da izabere odeću koja joj najbolje stoji. Ona ima istančan ukus za modu, ali će se i istaći tako što će da obuće nešto klasično uz neočekivane aksesoare i nakit. Vage su prefekcionisti i uvek ćete ih videti sređene i doterane, šminka vage je obično svetla i prirodna, sa bojama koje se slažu.

Izvor: astrosavet.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.