Ovo su najbolji i najgori ljubavnici Zodijaka

(foto: Onepoll)

Činjenica je da “horoskopske predrasude” ne treba shvatati previše ozbiljno, ali možda ne bi bilo loše da obratite pažnju na horoskopski znak muškarca dok ste u potrazi za partnerom.

Zato, otkrivamo vam ko su najgori ljubavnici Zodijaka, ali i sa kim ćete doživeti strastvene trenutke koje ćete dugo pamtiti.

Lavovi su po prirodi puni samopouzdanja pa čak i pomalo umišljeni, no kako kažu zvezde, radi se i o horoskopskom znaku koji se najslabije snalazi u krevetu. Oni imaju potencijala da postanu jako dobri, ali im je za to potreban vrlo strpljiv partner koji ih neće osuđivati.

S druge strane, Blizanci, Vodolije i Škorpije smatraju se onim horoskopskim znakovima koje nećete tako lako zaboraviti.

Blizanci su veliki zavodnici i u krevetu vas neće razočarati jer predstavljaju savršenu kombinaciju intelekta i kreativnosti. Vole duge predigre, ali nikada ne ostavljaju stvari nedovršenim.

Vodolije su takođe veliki kreativci, kako u poslu tako i u krevetu. Oni vole eksperimentisanje, a poznati su i po svojoj ljubavi prema različitim seksi igračkama i pomagalima pa se nemojte iznenaditi njegovom kolekcijom.

Škorpije su fantastični ljubavnici, koji doduše ne briljiraju toliko u kreativnosti koliko u izdržljivosti i snazi. Rado preuzimaju inicijativu i dominantnu ulogu u krevetu. Jedina njegova mana je što nekada može biti previše napadan, ali Škorpije su jednostavno takve – uvek idu na sve ili ništa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.