Queen B vs real B (foto: Tumblr)
Queen B vs real B (foto: Tumblr)

Često uhvatimo sebe kako prelistavamo homepage i razmišljamo zašto su životi drugih tako zanimljivi i ispunjeni, dok smo mi… pa, eto, mi.

Drugi su nasmejani, uživaju punim plućima, ubiraju samo najbolje od životnih plodova, putuju, jedu delikatese u skupim restoranima, drže se za ruke sa svojim partnerima, nose skupe krpice, Pariz, London, Istanbul…

Sa druge strane, nama je teško da ustanemo ujutru iz kreveta, nemamo vremena ni da se istuširamo kako treba, a kamoli da napravimo frizuru, naš ručak je možda ukusan, ali i nije baš reprezentativan za fotkanje, nervira nas što naš dragi hrče i ostavlja podignutu dasku WC šolje itd, itd.

Istina je da i mi možemo da uradimo isto to. Da ne budemo iskreni i da predstavimo svojim prijateljima samo najsvetlije momente našeg dana, da kažemo kako jako volimo svoj posao, da smo našli onog pravog, da nam nikad u životu nije bilo bolje.

Da li će nas to učiniti srećnijim? Da li nam je, zaista, potrebno odobravanje drugih da bi bili zadovoljni? Da li je toliko neophodno da svi poveruju u našu laž? Da li ćemo i mi, naposletku, poverovati u nju?

Ovaj dvominutni video najbolje pokazuje kako izgleda naš virtuelni, a kako stvarni život. Razmisli o ovome.

Izvor: bulevar.b92.net
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.