Nauka je konačno otkrila šta je muškarcima potrebno u vezi (foto: askmen.com)
Nauka je konačno otkrila šta je muškarcima potrebno u vezi (foto: askmen.com)

Da li ste se ikada zapitali šta muškarci zaista traže u ženama? Sajt AskMen je konačno otkrio [tweetherder]koje to osobine mora da ima savršena devojka[/tweetherder], a to su upravo ove.

10. Ona je nezavisna

Niko ne ulazi u vezu da bi bio nečija dadilja. Ako je ona imala težak dan na poslu, lepo je saslušati je i pružiti joj utehu. Ali ako deluje kao da ne može da funkcioniše bez vas, to će vas vremenom ugušiti i bilo bi pametno pobeći glavom bez obzira od takve veze.

9. Ona je pametna

Inteligentna žena će vas stalno iznova iznenađivati i oduševljavati svojom pameću. Neće dopustiti da vam bude dosadno, i uvek ćete imati zanimljive teme za razgovor, a čak će vam i svađe delovati drugačije.

8. Ona je senzualna

Ovo se naravno ne odnosi samo na njene osobine u krevetu. To znači da vi, kao par, osećate neverovatnu privlačnost jedno prema drugom i o svojim željama možete otvoreno razgovarati. Veoma je važno i da zadovoljite jedno drugo i u spavaćoj sobi.

7. Privlači vas

Kada izađete i drugi vas vide sa njom, vi sijate od zadovoljstva. Ona ne mora da bude klon Sofie Vergare, već neko ko vas privlači i kome ne tražite mane, čak i ako ima malo celulita na nogama. A obostrana privlačnost je ono što vas oboje tera da budete još bolji i lepši.

6. Poštuje vas

Savršena devojka neće vaše svađe iznositi u javnost. Potrudiće se da sagleda i vašu stranu, ali sam ako i vi uradite isto. Ovde je ključno obostrano poštovanje – teško je jednoj strani da pokaže ljubav i naklonost ako oseća nipodaštavanje svog partnera.

5. Dopušta vam da budete muško u vezi

Ona razume da su muškarci i žene dva suprotna pola i dopušta vam da budete ono što jeste. Kao što ni vi njoj ne bi uskraćivali pravo da ide u šoping sa najboljim prijateljicama, ni ona ne očekuje da se odreknete muškog društva zbog nje.

4. Ona ne prigovara bez razloga

Ako živite zajedno i ako ostanete duže bez da joj se javite, ona zaista ima pravo što vam to prebacuje. Preko ove situacije niko ne bi prešao, pa čak ni savršena devojka. Zato nemojte izazivati sreću, ispoštujte je maksimalno i ona će vas uvek razumeti.

3. Slaže se sa vašom porodicom i prijateljima

Savršena devojka će se potruditi da upozna ljude koji su vam važni u životu. Pomoći će vašim roditeljima oko slavlja, pokušaće da razume uvrnuti smisao za humor vašeg brata i provodiće vreme sa vašim društvom, čak i kada gledate utakmicu.

2. Ona vas voli

Ako ste pronašli ženu koja vas voli onakvog kakvi ste i koja se ne pretvara i ne pokušava da glumi nešto što nije, definitivno se držite nje. Naravno da svako ima neke male mane i osobine koje vas nerviraju, ali naučite da živite sa njima, jer i ona trpi vaše nesavršenosti.

1. Zbog nje želite da budete bolji čovek

Svaki muškarac koji pored sebe ima savršenu devojku ili ženu će vam reći da zbog nje želi da bude bolji čovek. Ona ne mora ništa da kaže ili uradi: jednostavno je tako. Ako se zbog toga osećate loše i mrzite način na koji ste tretirali sestru dok ste bili mlađi ili pokušavate da sredite svoje finansijsko stanje za budućnost, zapitajte se koji su vam motivi za to. Možda je upravo ljubav.

Izvor: Popsugar.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.