NOGE-2

Model Chase Kennedy iz Kalifornije ima najduže noge u Americi a možda i na svetu: sa dužinom nogu od 129,5 cm uveliko je pretekla je amerikanku Holly Burt (126 cm) koja je do sada držala ovaj rekord.

“Ponosna sam na svoje noge, i ne bih volela da su drugačije. Verujem da sam oborila rekord najdužih nogu Amerike i obožavam to što sam visoka”, kaže Chase.

NOGE-4

Iako je sada u vezi sa momkom koji je visok 193 cm, priznaje da je ranije imala veliki problem da nađe dečka.

“Osećam kao da se muškarci plaše moje visine i jako mi je teško da nađem nekoga ko je viši od mene. Preferiram partnere koji su viši od mene, ali izlazila sam i sa momcima koji su nekoliko centimetara niži. Sve preko 185 cm je ok.”

NOGE-3

Iako danas ima dosta samopouzdanja, nije uvek bilo tako. Kao mala bila je jako iskompleksirana zbog svoje visine i samo je želela da se uklopi sa ostalim vršnjacima.

Mnoge modne agencije odbijale su je čim ušeta na njihova vrata, što nije čudno jer uglavnom imaju granicu za visinu modela koja iznosi 180 cm.

Kupovina odeće za Chase je pravi izazov, a visina je karakeristika cele njene porodice. Njena braća imaju visinu od 195 i 198 cm, a logično je da su onda i mama (180 cm) i tata (200 cm)  takođe veoma visoki.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.