Šta izgled palca otkriva o vašem karakteru?

(foto: Healthy Lifestyle Advice)

Strainski metod čitanja ličnosti iz nečijeg dlana se pokazao kao jako precizan, njime možete da otkrivate kakvi su ljudi oko vas. Možda vam se zvuči čudno da pogledom u nečije ruke možete saznati kakva je ko osoba. U ovom slučaju se radi o tome kakav palac na neko ima, jer upravo to otkriva kakav je ko u ljubavnim vezama – da li ste romantičar koji partnera stavlja na prvo mesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

Postoje tri tipa palčeva, zavisno od dužina prve (gornje) i druge polovine:

Prva polovina je kraća od druge

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, imate jako dobru moć zapažanja. Pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju, vi ćete prvo sve dobro razmotriti i razmisliti o svemu, vi ne srljate ni u šta. To se, naravno, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoja osećanja.

Prvi i drugi deo palca su jednaki

Za vas se može reći da ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, vi umete da ostanete mirni i hladne glave. Takvi ste i u ljubavnoj vezi. Objektivni ste u prosuđivanju partnerovih osećanja. Vi zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život. Taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

Prva polovina palca je duža od druge

Vi ste verni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, umete da postanete pomalo opsednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, na primer, karijeru… Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uzrujate ako vam ne odgovori na poziv ili SMS. Bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem mogli da prestrašite partnera i da ga oterate od sebe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.